hirdetés
Vissza

Kurkuma 30 db kapszula

Kurkuma 30 db kapszula

Kurkuma – Megbirkózik az ízületi gyulladással! A kurkuma gyulladásokkal szembeni hatásosságát klinikai tesztek is bizonyítják. Ami nem mindegy, hogy mennyi hatóanyagot viszel be a szervezetedbe!  A Herba-D Kurkuma kapszula magas dózisban tartalmazza a színtiszta kurkumin hatóanyagot, mellé pedig piperint és gingerint tettünk a felszívódás és a gyulladáscsökkentő hatás fokozásáért.

Miért a Herba-D?

Természetes – Mert kizárólag természetes anyagokból készül.

Tiszta – Mert nem tartalmaz tartósítósítószert, és mesterséges adalék anyagokat.

Ható-anyagok – Mert a hatóanyagokat és összetevőket olyan formában és arányban tartalmazza, ahogyan a természetes élelmiszereinkben is megtalálhatóak azért, hogy azok a legmagasabb arányban hasznosuljanak a szervezetünkben.

 • Ha régóta küszködsz az ízületeiddel, bizonyára sokmindent kipróbáltál már.

  Talán a kurkumát is, akár házi receptúra, akár kapszula formájában. A kurkuma gyulladásokkal szembeni hatásosságát klinikai tesztek is bizonyítják. Ami nem mindegy, hogy mennyi hatóanyagot viszel be a szervezetedbe!

  A kurkuma hatóanyaga, a kurkumin max. 2%-át teszi ki a fűszerként is használatos kurkuma pornak. Az interneten terjedő házi receptúrák napi 1-2 teáskanál kurkuma por fogyasztását javasolják. Megelőzésre jó tipp, de sajnos édeskevés egy lobogó gyulladás ellen 

  Mi viszont kíméletes eljárással kivontuk a kurkumából a kurkumin hatóanyagot, és a kutatók ajánlása szerinti 95 mg-ot tettünk egy kapszulába. Ez a mennyiség már képes szembeszállni a gyulladással! A felszívódást a feketeborsból kinyert piperinnel segítjük, úgy képzeld el, mintha rakétát szereltünk volna a kurkumin molekula hátára, hogy elrepítse a hatóanyagot a fájó ízületeidhez. Nem túlzás a hasonlat, hiszen a felszívódás a piperin segítségével akár 20x hatékonyabb, mint anélkül.

  És még itt sincs vége a termékfejlesztésnek! Tettünk bele gyömbér kivonatot is, ami egyszerre hordozza a kurkumin gyulladáscsökkentő és a piperin felszívódást segítő hatását, így erősítve mindkét fronton a hatóanyag hasznosulását.

  Ízületi gyulladás ellen tehát a Herba-D Kurkuma kapszulát ajánljuk!

  Ha nagyon erős a gyulladás, napi 3×2 kapszulát javaslunk a kezdeti tűzoltásra, majd 2 hét elteltével lejjebb vihető a napi adag.

  Figyelem! Kurkuma készítémény epekőképződésre hajlamos egyéknek nem ajánlott, mert elindíthatja az epekövet.

  Figyelem!  Vérhigító szedése mellett kurkuma (és sajnos nagyon sok más gyógynövény) szedése nem ajánlott, mert fokozhatja a vérhigító hatását.

 • A termék értékelése:
  Nincs értékelve a termék (0 értékelés alapján)

  Vélemény írása
  Név:
  E-mail cím:
  Értékelés:                    
  Vélemény:
  Ellenőrző kód:
  captcha
   « A hitelesítéshez kérjük írja be a képen látható számot!
  Vélemény elküldése
 • Gyártó/Termék Honlapja:http://
  SZÁRMAZÁSI HELYMAGYAR TERMÉK
  ADAGOLÁSI EGYSÉGKAPSZULA