hirdetés
Vissza

MÁRIATÖVIS 30 DB KAPSZULA

MÁRIATÖVIS 30 DB KAPSZULA
MÁRIATÖVIS 30 DB KAPSZULA

Máriatövis – Éljen a májad! A máriatövis egy csodálatos gyógynövény tele antioxidánsokkal, gyulladáscsökkentő hatással, melyet gyakran használnak a szervezet méregtelenítésére, különösen a máj megtisztítására.

 • A máriatövis egy csodálatos gyógynövény tele antioxidánsokkal, gyulladáscsökkentő hatással, melyet gyakran használnak a szervezet méregtelenítésére, különösen a máj megtisztítására.

  A máriatövis magja tartalmazza legfontosabb hatóanyagát, a szilimarint, amely három flavonoid keveréke. Ezen kívül E-vitamin, keserűanyagok és illóolaj is található benne. A szilimarin úgy védi legfőbb méregtelenítő szervünket, a májat a mérgektől, hogy egyrészt serkenti a mérgek lebontását, másrészt aktivizálja a májsejtek gyógyító mechanizmusait, és az új májsejtek képződését. Legfontosabb szerepe az oxidatív stressz elleni küzdelem, segíthet megakadályozni a reaktív oxigénfajok, például a szabadgyökök által okozott fontos sejtkomponensek károsodását. Tehát a máriatövis legnagyobb haszna az, hogy megőrzi a glutationt. A modern étkezés, a szennyezés, a méreganyagok, a stressz, a trauma, az öregedés, a fertőzések és a sugárzás mind hozzájárulnak a májképesség és a glutation kimerülésében. A máriatövis segíti a glutationszint növelését azáltal, hogy növeli a máj detoxikáló funkcióit. Erősíti a májsejtek falát, ellenállóbbá teszi a méreganyagokkal szemben, és támogatja a máj regenerálódását, glutation képződését.

  Akkor is használhatjuk, ha egészségesek vagyunk, de úgy érezzük, hogy életmódunk, esetleg munkánk több méreganyaggal terheli meg a szervezetünket, mint az tanácsos lenne, és szeretnénk a későbbi problémákat elkerülni. Ilyenkor évente egy-két szilimarin-kúrát érdemes tartani, májműködésünket támogatandó. Ellenjavallatai és mellékhatásai nem ismeretesek, de terhes és szoptató kismamák ne alkalmazzák, és gyermekeknél sem indokolt a használata.

  Ha májvédő-és májregeneráló hatását szeretnénk kihasználni, csak a nagy adag szilimarint tartalmazó kivonatok, kapszulák bizonyulhatnak hatásosnak.

 • A termék értékelése:
  Nincs értékelve a termék (0 értékelés alapján)

  Vélemény írása
  Név:
  E-mail cím:
  Értékelés:                    
  Vélemény:
  Ellenőrző kód:
  captcha
   « A hitelesítéshez kérjük írja be a képen látható számot!
  Vélemény elküldése
 • Gyártó/Termék Honlapja:http://
  SZÁRMAZÁSI HELYMAGYAR TERMÉK
  ADAGOLÁSI EGYSÉGKAPSZULA
  GYÁRTÓHERBA D