hirdetés
Vissza

Testboy 11 Érintés-nélküli feszültségteszter

293 / 330
Testboy 11 Érintés-nélküli feszültségteszter
Főbb tulajdonságok
A Testboy 11 és Testboy 111 rendkívül könnyen kezelhető teszterek. Jó szolgálatot tesznek a mindennapi ellenőrzési feladatok elvégzésében.
Az ütés- és törésálló ABS tokozás nehéz mérési körül-mények között is megfelelő védelmet biztosít a készüléknek. Mindkét teszter hang- és fényjelzéssel rendelkezik.A Testboy 111 teszter végébe egy nagy fényerejű LED került beépítésre (lámpa funkció), ami kiváló segítség sötét helyeken a mérési pont megkeresésében.
3 év gyártóműi garancia!!
TÜV / GS jóváhagyás
Megfelel az IEC/EN 61010-1, DIN VDE 0411 szabványok vonatkozó előírásainak
  • Adatlap letöltés: http://rapas.hu/pdfs/testers/Testboy11111.pdf

    Ezekkel az érintés-nélküli feszültség teszterekkel pl. a fázisvezeték kereshető meg többeres kábelekben, kábeldobon, (fali) csatlakozókban, kapcsolókban stb. Egy kiégett izzó egy sorba kötött izzósorban másodpercek alatt megtalálható. Egy nem látható kábelszakadás egy hosszabbító kábelben néhány mm pontossággal behatárolható. Az induktív elven működő készülékekkel szemben, ezeknél a kapacitív elven működő tesztereknél nem szükséges, hogy áram folyjon a mérőkörben. Így a szakadási helyek gyorsan és cm-en belül behatárolhatók. A Testboy 11 és Testboy 111 tesztereket speciálisan elektromos berendezéseken történő munkákra tervezték. Az egy-szerű kezelés ezeket a tesztereket alkalmassá teszi nehezen hozzáférhető helyeken történő használatra is