hirdetés
* A feltüntetett akciók a készlet erejéig érvényesek!
Vissza

U-Breast mellnövelő készülék

-16%
U-Breast mellnövelő készülék
23 900 Ft

Akció: 19 990 Ft


 • Akció kezdete: 2019.05.17
 • Akció vége: A készlet erejéig!

Természetes mellnagyobbítás műtét nélkül a U-Breast mellnövelő készülékkel! Az U-Breast mellnövelő készülék használatával elfelejtheti a kényelmetlen push-up melltartóit és helyette kényelmes, szexi, csipkés melltartókat viselhet. Az U-Breast mellnövelő készülékkel a mellnagyobbítás fájdalommentesen és műtéti beavatkozások nélkül valósulhat meg! Valósítsa meg álmait természetes mellnagyobbítással és büszkélkedjen idomaival, tökéletes dekoltázsával!

 • Természetes mellnagyobbítás műtét nélkül? Igen, lehetséges az U-Breast mellnövelő készülék használatával!

  Szeretne Ön is szép, nagy melleket? Nem szeretne fájdalmas és kockázatos mellnövelő kezeléseket? Most itt a forradalmian új mellnövelő módszer! Az U-Breast mellnövelő készülék használatával Önnek is szép, telt keblei lehetnek műtéti beavatkozások nélkül. Az U-Breast mellnövelő készülék használatával a természetes mellnagyobbítás egyszerűen és biztonságosan jöhet létre a vibráló és masszírozó funkciónak köszönhetően.

  Kényeztesse magát, ismerje meg Ön is az U-Breast mellnövelő készülék bámulatos erejét és érjen el vele csodás eredményeket!


  Természetes mellnagyobbítás egy mellnövelő gép segítségével? Hogyan lehetséges?


  A forradalmian új mellnövelő gép használatával Ön is elfelejtheti a drága és kockázatos mellműtéteket vagy egyéb mellnövelő kezeléseket. Az U-Breast mellnövelő gép Európa szerte elismert és hatékony mellnövelő módszer, mellyel a mellnagyobbítás műtét nélkül, természetesen valósulhat meg. Az U-Breast mellnövelő gépet otthon, kényelmesen, bármikor használhatja, akár tévénézés vagy házi munka közben.

  Fedezze fel Ön is a természetes mellnagyobbítás nagyszerű lehetőségét! Ne költsön feleslegesen drága műtéti beavatkozásokra! Varázsoljon magának szép, nagy, telt kebleket az U-Breast mellnövelő gép használatával!


  Hogyan működik az U-Breast mellnövelő gép?

  Az U-Breast mellnövelő gép egy elektro-stimuláló készülék, melynek 2 stimuláló korongja van, ezek elősegítik a keblek természetes feszességét, és teltségét. Az elektro-stimuláló rezgéseknek köszönhetően, ez a készülék segít abban, hogy a mellek vonzóbbak legyenek, emellett megerősíti azokat.

  Az U-Breast mellnövelő készülék élénkítő hatásának köszönhetően fokozódhat az emlőmirigyek és a belső elválasztású mirigyek hormontermelése, felgyorsulhat a sejtregenerálódás. Az U-Breast mellnövelő készülék gyengéd rezgése feszesíti a szalagokat, így a mellek megemelkedhetnek, keményebbé válhatnak.

  Miért bajlódna a mellnövelés, mellnagyobbítás bizonytalan módszereivel, ha az U-Breast mellnövelő készülék segítségével hormonok és műtéti beavatkozások nélkül, a bőrön keresztül segítheti a mellnagyobbítás folyamatát!


  Az U-Breast mellnövelő gép használatával:

  • Megerősíti és elősegíti a mellek növekedését.
  • Stimulálja a mellizmokat.
  • Elősegíti a véráramlást.
  • Csökkenti a melltartó viselése miatt kialakult fájdalmat.
  • Elősegíti, hogy a mellek erősek és egészségesek legyenek.
  • A mellben lévő kötőszövetek erősítésével a mellek rugalmasabbak lesznek.
  • Csillapítja a mell falában fellépő feszültséget, és fájdalmat.

  U-Breast mellnövelő készülék tulajdonságai:

  • Mikro-számítógépes rendszer, egy LCD monitorral.
  • Intenzitás különböző fokozatai.
  • Időzítési funkció.
  • Bekapcsolt állapot mutatása.
  • Alacsony intenzitású eletro-stimuláló terápia.
  • Könnyű használat, modern tervezés.
  • Kényelmes viselet- a mellek egészségének megőrzése érdekében.
  • Kisfeszültségű elemekkel AAA (1,5v).

  Használati útmutató:


  4-5 alkalommal célszerű használni a készüléket (napi 15 perc javasolt). Jóllehet nincsen mellékhatása a készülék használatának, mégis ez a gyakoriság volt bizonyítottan a legcélravezetőbb.

  Nagyon fontos, hogy az U-Breast mellnövelő készülékhez mellékelt gélből mindenképp vigyen fel az adott testrészre, mielőtt elkezdené használni.


  Gyakran ismételt kérdések:


  Okozhat- e fájdalmat a készülék?
  - Nem. Az elekro-stimulánsok fájdalommentesek, nincsenek kedvezőtlen mellékhatásaik.

  Hordhatom a ruhám alatt? - Igen. A korongokat könnyen el lehet helyezni akár a melltartóban is, mivel csendes és diszkrét, így bárhol lehet használni. Mivel ezt a készülék csupán naponta néhány percig kell használni, a legtöbb nő otthon TV nézés közben, vagy pihenés közben használja.

  Igényel a készülék bárminemű karbantartást? - Nem igényel semmiféle speciális karbantartást. Csupán a használati útmutatóban feltűntetett szempontokat kell követni

  Milyen anyagból készült az U-Breast? - Az U-Breast mellnövelő gép anti-allergén műanyagból készült, és az új és gazdaságos kialakítása révén könnyű használni. Két elemmel működik, melyek működtetik a kábellel a készülékhez csatlakoztatott korongokat.

  Kibocsát-e bármit magából a készülék? - Nem. Ha a készülék megfelelően van működtetve, nem bocsát ki magából semmit.

  Csere garancia kozmetikai készülékekre:

  A kozmetikai készülékekre vonatkozó csere garancia időtartama, a megvásárlástól számított egy év. Reklamáció esetén szükség van a számlára, mellyel igazolni szükséges a vásárlást, és annak időpontját. Bárminemű készülék meghibásodás vagy hiányzó alkatrész esetén térítésmentesen pótoljuk, vagy cseréljük azt a garancia időtartama alatt, de hiéginiai okok miatt a termék visszavásárlására nincs lehetőségünk. Mindenképpen kérjük a gép rendeltetésszerű használatát!  Részletek:


  Termék:
  U-Breast
  Formátum: Elektronikus kozmetikai eszköz
  Technológiai innováció: Egyszerű használat a mikro-számítógépes rendszernek köszönhetően, alacsony energiafelhasználású elemek
  Feszültség: 3V DC
  Elektromos teljesítmény: <2W  Élvezze a nagyobb mellek okozta sikereket! Rendelje meg most az egyedülálló U-Breast mellnövelő készüléket, mely a lehető leghatékonyabban támogatja mellnövelés, mellnagyobbítás folyamatát!
  ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
  Az U-Breast mellnövelő készülék alkalmazását az alábbi esetekben nem ajánljuk:

  • 18 év alatt!
  • Terhesség vagy szoptatás alatt!
  • Mellrák vagy egyéb gyulladásos betegség esetén!
  • Pacemaker, szívprobléma, daganatos megbetegedés, seb, fájdalom, égési sérülés vagy bármilyen mellkasi probléma esetén!


  Ezen feltételek be nem tartása esetén, nem vállalunk felelősséget, a mellnövelés, mellnagyobbítás okozta esetleges káros mellékhatásokért!

 • A termék értékelése:
  Kiváló termék (1 értékelés alapján)

  Vélemény írása
  Név:
  E-mail cím:
  Értékelés:                    
  Vélemény:
  Ellenőrző kód:
  captcha
   « A hitelesítéshez kérjük írja be a képen látható számot!
  Vélemény elküldése

  Vélemények a termékről
  1) Kiss Roxána Értékelés: 5 2013.10.29 12:10
  Sziasztok!
  Én kb. 3 hete használom a Venus Medical mellnövelő készüléket. A rezgő és masszírozó funkcióknak köszönhetően nagyon kellemes a használata. Én már elkezdtem érezni, hogy melleim feszesebbek lettek és megemelkedtek. A természetes mellnagyobbítás egyik legjobb és legbiztonságosabb módszere. Csak ajánlani tudom!

 • Gyártó/Termék Honlapja:http://