hirdetés
Vissza

Attractant Női Feromon Parfüm

Attractant Női Feromon Parfüm


Ár: 7 500 Ft
Változatok
Illat:

Szeretne szexuálisan vonzó és magabiztos lenni? Ismeri az afrodiziákumok, csábítás legősibb módját, a feromonok szexuális vágykeltő hatását? Ha Ön is szeretné párját újból és újból elcsábítani,  vagy kiszemeltjét meghódítani, akkor Önnek az Attractant női feromon parfüm a tökéletes választás. Ismerje meg Ön is a vágykeltő feromonok hatását, mellyel őrületes szexuális vágyat ébreszthet az ellenkező nemben! Az Attractant női feromon parfümünk kapható illatos és illatmentes változatban is. Mindkét választás esetén garantált lehet a siker! Csábítás felsőfokon a feromon parfümök erejével!

 • Szeretne ellenállhatatlannak tűnni az ellenkező nem szemében? Szeretné, ha a csábítás nem jelente kihívást többé? Akkor Önnek az Attractant női feromon parfümre van szüksége!

  Szeretné elbűvölni párját? Szeretne még inkább vonzó és magabiztos lenni? Az Attractant női feromon parfüm segítségével ez nem lehet probléma többé! Ennek az afrodiziákumnak, az Attractant női parfümnek a segítségével Ön is vonzóbbnak, ellenállhatatlanabbnak érezheti magát, mint valaha!

  Próbálja ki Ön is az Attractant női feromon parfüm erejét, és hengerelje le vele kedvesét!


  Csábítás könnyedén a feromonok, afrodiziákumok segítségével!

  Az Attractant női feromon parfüm titka a feromonok, afrodiziákumok rejtélyes működésén alapszik. A feromonok olyan természetes kémiai jelzőanyagok, melyek ösztönös szexuális vágyat ébresztenek az ellenkező nemben. A feromonok illatmentes csalogatóanyagok, melyet az orrunkban található VNO szerv érzékel és továbbít az agy felé, mely hatására szexuális vonzódás jöhet létre az ellenkező nemnél.

  A feromonokat, afrodiziákumokat természetesen az emberi szervezet is termeli, csak a mindennapi tisztálkodás és öltözködés során vagy lemossuk magunkról vagy ruhával elfedjük. Ezért szükségessé válhat ezek mesterséges pótlása.

  Az Attractant női feromon parfüm a legkorszerűbb kutatások eredményeit alapul véve lett kifejlesztve. Az afrodiziákum koncentrált feromon tartalmának köszönhetően már pár cseppel is elérhetjük a maximális afrodiziákum hatást. Az Attractant női feromon parfüm használatával így gyerekjáték lehet a csábítás.

  Ne hagyja annyiban! Vegye kézbe a csábítás írányítását! Próbálja ki Ön is az Attractant női feromon parfüm fantasztikus afrodiziákum hatását!


  Miért az Attractant női feromon parfüm a többi feromonok, afrodiziákumok közül?

  Mert az Attractant női feromon parfüm egy megbízható, olcsó feromon parfüm. Kis mennyiség is elegendő a csábító hatáshoz, ezért a 30 ml. kiszerelés akár több hónapra is elegendő mennyiséget tartalmaz. Az Attractant női feromon parfüm kapható illatos és illatmentes változatban is. Az illatmentes változat lehetővé teszi, hogy kedvenc parfümjével együtt használhassa, míg az illatos változat egyedi, jellegzetes illatával varázsolja még egyedibbé és különlegesebbé a feromon parfüm afrodiziákumok hatását.


  És hogy milyen előnyöket érhet el az Attractant női feromon parfüm használatával?

  • Többet nem kell törnie magát azon, hogy a férfiak felfigyeljenek Önre!
  • Könnyebben mehet a csábítás, a figyelem középpontjává válhat!
  • A férfiak szexuálisan vonzóbbnak és kívánatosabbnak tarthatják Önt!
  • A párja figyelmét újra felkeltheti, felturbózhatja szexuális életét!
  • Az afrodiziákumok segítségével több szexuális kalandban lehet része!
  • Szexuális kisugárzása és önbizalma jelentősen megnövekedhet!


  A sajtó véleménye a feromonok hatásáról:

   

  Részlet a Berliner Zeitung 1998. március 25-i számából.

  Az orron keresztül érkező üzenetek

  Az embereknél első alkalommal kimutatott feromonok

  Bizonyos kipárolgások, az ún. feromonok az állatoknál jelentős szerepet játszanak, mint azonosító, figyelmeztető vagy, mint szexuális csalogatóanyagok. Eddig tisztázatlan volt, hogy az ember is használ-e ilyen – tudat alatt folyamatosan érzékelt – üzenetközvetítő anyagokat. Most két amerikai kutatónő megtalálta az első bizonyítékot arra, hogy léteznek olyan anyagok, amelyek befolyásolni tudják más személyek bizonyos testi folyamatait. A két kutató "Nature" szaklapban megjelent írása szerint a 20 nő nagyon különbözően reagált az izzadtságpróbára. A minták hatása nyilvánvalóan attól függött, hogy a mintát szolgáltató nők a menstruációs ciklus melyik szakaszában voltak: röviddel az ovuláció előtt álló nőktől származó minták átlagosan 1,7 nappal rövidítették meg a mintát kapó nők menstruációs ciklusát. Amennyiben az izzadtságminta az ovuláció napjáról származott, akkor a mintát szagoló személyeknél a ciklus átlagosan 1,4 nappal hosszabbodott meg. A kísérleti személyek nyilvánvalóan nem vették észre, hogy a kísérlet miről szól: nem az anyagot érzékelték közvetlenül, hanem csak az oldószerként használt alkoholt. 30 ével ezelőtt McClintock már megfigyelte, hogy a szobatársak, vagy közeli barátnők havi ciklusai gyakran hasonlítanak egymásra. Legújabb tanulmányában arra következtet, hogy a női hónalj izzadtság két különböző feromont tartalmaz, melyek mennyisége a menstruációs ciklus folyamán ingadozik. Az emberi feromonok létezése mellett szól még az a néhány éve tett felfedezés, hogy az ember is rendelkezik egy ún. vomero-nazális szervvel (VNO). Ez a szerv az orr közelében található. A legtöbb emlős esetében a feromonok érzékelésére és néhány testi funkció irányításában vesz részt. Ezeknek az üzenetközvetítő anyagoknak az állatvilágban betöltött számos funkciója alapján Stern és McClintock feltételezi, hogy egyéb emberi feromonok is léteznek, amelyek a szociális viselkedést befolyásolják.


  Használja ki ezt a páratlan lehetőséget! Rendelje meg most az Attractant női feromon parfüm afrodiziákum hatását! Legyen vadítóan érzéki, sugározzon magabiztosságot a csábítás során!
  -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

  Alkalmazás: a fül környékére ajánlott 1-2 fújás.

  Tartalom: 1 üveg tartalma 30 ml. Attractant női feromon parfüm.

 • A termék értékelése:
  Kiváló termék (1 értékelés alapján)

  Vélemény írása
  Név:
  E-mail cím:
  Értékelés:                    
  Vélemény:
  Ellenőrző kód:
  captcha
   « A hitelesítéshez kérjük írja be a képen látható számot!
  Vélemény elküldése

  Vélemények a termékről
  1) Pécsi Nelli Értékelés: 5 2014.01.03 22:47
  A feromonos parfümnek valóban elképesztő a hatása! A pasik teljesen megőrülnek tőle, csak bámulnak, fogalmuk sincs, mi történt! :D Teljesen mindegy, hogy öreg, vagy fiatal, egyszerűen leblokkol az agyuk ettől az afrodiziákumtól! Még mindig alig hiszem el! Csak ajánlani tudom mindenkinek az Attractant női feromon parfümöt!:-)

 • Gyártó/Termék Honlapja:http://