hirdetés
Vissza

PheroFem női feromon parfüm

PheroFem női feromon parfüm


Ár: 4 490 Ft
Változatok
kiszerelés:
Illat:

Szeretne szexuálisan vonzó lenni még a legjobb pasik szemében is? Ismeri a feromon afrodiziákumok ősi titkát? Nos, a PheroFem női feromon parfüm is egy ősi afrodiziákum, mely vágykeltő hatásával bámulatos eredményeket lehet elérni a csábítás, hódítás területén. A vágykeltő, ajzószer hatású PheroFem parfüm egyedi, kellemes illatával kombinálva kapható 15 és 100 ml-is kiszerelésben is. A PheroFem női feromon parfüm egy kivételesen hatékony feromon parfüm nőknek, mely most rendkívüli csomagolásban lehet az Öné! A különleges vágykeltő ajzószert egy női felsőtest formájába öntöttük, mely mutatós kiegészítője lehet lakásának is, vagy akár ajándékként is tökéletes választás lehet.

 • Hallott már az ősi afrodiziákumok, a feromonok titkáról? A PheroFem női feromon parfüm egy ilyen parfüm, mely koncentrált feromon tartalma és kellemes illata vágykeltő hatásokkal rendelkezik!


  Ha szeretne Ön is szexuálisan vonzó és magabiztos lenni akár a munkahelyén, akár egy üzleti tárgyaláson vagy egy randin, akkor ideje, hogy Ön is megismerje a feromonok ősi titkát! A PheroFem feromon parfümünk kizárólag nőknek lett kifejlesztve és a férfiakra van vágykeltő hatással. A PheroFem feromon parfüm koncentrált formában tartalmazza a feromont, így egy kis csepp is elegendő a vágykeltő hatáshoz!

  Ismerje meg Ön is a vágykeltő PheroFem feromon parfüm hatását és érjen el vele páratlan eredményeket a csábítás, hódítás, szex terén!


  Vágykeltő ajzószer, feromon parfüm nőknek a könnyed csábításért?


  Igen! A PheroFem női feromon parfüm ezt kínálja Önnek! Már sok évvel ezelőtt elkezdődött a kutatás egy olyan speciális illatanyag után, mely viselőjét kivételes szexuális vonzerővel ruházza fel. Így születtek meg a vágykeltő feromon tartalmú parfümök nőknek és férfiaknak egyaránt.

  A feromon parfüm nőknek és férfiaknak ugyanolyan erős vágykeltő ajzószer, mely a magas koncentrációjú szintetikus emberi feromonból készül. A pheromone hatását az emberek az orrban található vomeronazális szerven keresztül érzik, melyek tudat alatt befolyásolják az ellenkező nem viselkedését és segítik a párválasztás folyamatát.

  Íme, a PheroFem női feromon parfüm, egy olyan feromon parfüm nőknek, mellyel könnyedén ellenállhatatlanná válhat, egyedi illatanyaga sokkal vonzóbbá és karizmatikusabbá teheti Önt!


  PheroFem női feromon parfüm: praktikus újdonság a vágykeltő ajzószerek között!


  A PheroFem női feromon parfüm egy kivételesen hatékony feromon parfüm nőknek, mely most rendkívüli csomagolásban lehet az Öné! A különleges vágykeltő ajzószert egy női felsőtest formájába öntöttük, mely mutatós kiegészítője lehet lakásának is.

  A vágykeltő PheroFem női feromon parfüm apró méretének köszönhetően bármikor magával is viheti, a kisebb táskákban is kényelmesen elfér. A vágykeltő ajzószer különleges a formájának köszönhetően mutatós ajándékként is megállja a helyét, ráadásul egy kis csábító erőnek senki nem tud ellenállni.

  Legyen magabiztosabb! Birtokolja a vágykeltő, csábító ajzószert, melyet a PheroFem női feromon parfüm kínál Önnek!


  Feromon parfüm nőknek: vágykeltő ajzószer kizárólag előnyökkel!


  A PheroFem női feromon parfüm számos pozitív hatással rendelkezik, így sokszorozva meg az Ön sikerét a magán- és szexuális életben egyaránt!

  • A  vágykeltő PheroFem női feromon parfüm használatával:
  • kellemes és vonzó illat lengi majd körül Önt és környezetét!
  • könnyebben ismerkedhet, kommunikálhat másokkal!
  • többen veszik majd fel Önnel a szemkontaktust!
  • egyre többször kezdeményeznek majd a férfiak, ezért előnyös a feromon parfüm nőknek!
  • páratlan sikerei a többi nőt is féltékennyé teheti!
  • megnövekedhet önbizalma, szexuális kisugárzása!

   


  Csábítson magabiztosan a vágykeltő ajzószerek erejével! A PheroFem női feromon parfüm használatával könnyedén érhet el hatalmas változást, melynek eredményeképpen szexuális élete is felpezsdülhet! Rendelje meg most!
  -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

  Alkalmazás: a fül környékére jutatott 1-2 pheromone cseppel már elérheti a kívánt hatást!

  Tartalom: PheroFem női feromon parfümünk kapható 15 és 100 ml-is kiszerelésben is!

 • A termék értékelése:
  Kiváló termék (1 értékelés alapján)

  Vélemény írása
  Név:
  E-mail cím:
  Értékelés:                    
  Vélemény:
  Ellenőrző kód:
  captcha
   « A hitelesítéshez kérjük írja be a képen látható számot!
  Vélemény elküldése

  Vélemények a termékről
  1) Szabó Violetta Értékelés: 5 2013.12.27 19:18
  Én már két hete használom a PheroFem női feromon parfümöt. Nagyon tetszik az illata és a hatása is jó. Páromon teszteltem és neki is nagyon bejött az illata és szexuális vágyat is gerjesztett benne. Szupi kis parfüm.

 • Gyártó/Termék Honlapja:http://