hirdetés
Vissza

Cleaneco Folyékony szappan fertőtlenítő hatású 1L

Cleaneco Folyékony szappan fertőtlenítő hatású 1L
 • Folyékony szappan fertőtlenítő hatású

  Magyar termék

  Koncentráció:

  Nem szükséges hígítás.

  Alkalmazási terület

  Antibakteriális spektrum: baktericid, yeasticid. Fertőtlenítő hatású, folyékony kéztisztítószer, amely összetételének köszönhetően nemcsak kiválóan tisztít és fertőtlenít, hanem kíméli is a kezet. Csökkenti a baktériumok számát, illetve gátolja azok szaporodását és a bőrön való megtapadását. A kéztisztítószer kiválóan használható minden olyan területen, ahol a fizikai tisztaság mellett követelmény a megfelelő mikrobiológiai környezet is. Alkalmazási terület: betegellátó intézményekben, közintézményekben, óvodákban, bölcsődékben, szociális otthonokban, élelmiszeripar és vendéglátás területén, állategészségügyben tisztító hatású higiénés kézfertőtlenítésre és természetesen otthoni felhasználásra.

   

  Felhasználási javaslat

  A gazdaságos adagolás érdekében célszerű folyékony szappanadagolóba helyezni, és abból adagolni.  Adagoljon kb. 2-3 ml szappant a tenyerébe, és dörzsölje el. Kevés víz használatával képezzünk habot, és mossuk kezünket 30 másodpercig.

  Szennyeződés mértékével arányosan kell a szert használni.

  Figyelmeztetések

  Tárolás: eredeti csomagolásában, száraz helyen, szélsőséges hőmérsékleti viszonyokat kerülve. Ha szembe kerül, bő vízzel azonnal ki kell mosni, és kérjünk orvosi tanácsot. Lenyelése esetén itassunk 1-2 pohár tejet (vizet) és gondoskodjunk friss levegőről. Nagy mennyiség lenyelése esetén azonnal orvoshoz kell fordulni és a flakont vagy a címkét az orvosnak meg kell mutatni!

  Összetétel

  Biocid hatóanyag: 1,5% alki-dimetilbenzil-ammónium-klorid. Egyéb összetevők: nemionos tenzidek, kókusz-dietanolamid, alkohol-etoxilát, citromsav, EDTA

 • Termék tömege:1 kg/db
  Gyártó/Termék Honlapja:http://
  Gyártó:Cleaneco
  Felhasználás szerint:Kéz fertőtlenítő
  Kiszerelés:1 literes
  Termék státusza:

   Raktáron
  Termék státusz:Raktáron
  GyártóCleaneco