hirdetés
Vissza

Ziaja Olíva Sampon Tápláló 400 ml

Ziaja Olíva Sampon Tápláló 400 ml

Ziaja Olíva Tápláló Sampon

A Ziaja Oliva tápláló samponja gyengéden és hatékonyan tisztítja a hajat és a fejbőrt, ezáltal segíti a haj regenerálódását. Használatával helyreáll a haj természetes volumenje és egészséges kinézete, lágy és rugalmas tapintást kölcsönöz a hajnak. Szilikon- és parabén mentes termék.

Ziaja Olíva Tápláló Sampon fő összetevői

 • Olívaolaj,
 • Provitamin B5 (D-panthenol),
 • Karbamid

Ziaja Olíva Tápláló Sampon használata

Vigye fel a sampont a benedvesített hajára, majd masszírozza gyengéden a fejbőrét, míg hab nem képződik. Alaposan öblítse le. Szükség esetén ismételje meg.

Ziaja termékekről

A ZIAJA Ltd Zakład Produkcji Leków sp. z o.o. Gyógyszergyártó Kft 1989-ben jött létre, a cégalapítók gyógyszerészek, Aleksandra és Zenon Ziaja.

A Ziaja cég első terméke az olíva krém volt, melyet a mai napig nagy sikerrel árulnak. Jelenleg kb. 1000 különféle bőrbarát és környezetbarát készítményt kínálnak, amelyeket állatokon nem tesztelnek, illetve amelyekben minimálisra csökkentették a tartósítószerek mennyiségét.

A cég mottója a vásárlók egészségének és jó közérzetének ápolása.  Ez a cél olyan készítmények kínálatával valósul meg, amelyek egyesítik a tudományosan bizonyított, megvizsgált természetes összetevőket a korszerű technológiával.

A cég alapvető sikerének kulcsa a vásárlók hűsége. Ez a legfontosabb tényező, mely igazolja a termékek minőségét, hatékonyságát és motiválja a csapatot a kínálat folyamatos megújítására, fejlesztésére.

Összegezve az általunk forgalmazott kozmetikumok jellemzőit látható, hogy olyan minőségi, országunkban is egyre jobban terjedő kozmetikumokról van szó, amelyek még megfizethető áron kínálnak olyan természetes ápolást, melyet függetlenül nemtől, kortól mindenki megérdemel.


Natúrkozmetikumokkal a természetes szépségért!

Ismerje meg további natúrkozmetikumainkat is, forgalmazott márkákat, a natúrkozmetikumok kategóriában:     


Lepje meg szeretteit parfümökkel. A további Női Parfümök és Férfi Parfüm megtalálhatóak:

                                                               

 • A termék értékelése:
  Nincs értékelve a termék (0 értékelés alapján)

  Vélemény írása
  Név:
  E-mail cím:
  Értékelés:                    
  Vélemény:
  Ellenőrző kód:
  captcha
   « A hitelesítéshez kérjük írja be a képen látható számot!
  Vélemény elküldése
 • Gyártó/Termék Honlapja:http://