hirdetés
Vissza

Garmin Forerunner 235, fekete

Garmin Forerunner 235, fekete
 • Garmin Forerunner 235, fekete
 • Garmin Forerunner 235, fekete
 • Garmin Forerunner 235, fekete
 • Garmin Forerunner 235, fekete
 • Garmin Forerunner 235, fekete
 • GPS-szel felszerelt okosóra, csukló-alapú pulzusmérővel!
  A Garmin Forerunner 235 GPS aktivitásmérő a csuklódon keresztül méri a pulzusod a hét minden percében. Ebből számol elégetett kalóriákat, figyeli edzésed intenzitását, hogy még büszkébb lehess erőfeszítéseidre. A könnyen leolvasható képernyőn pedig valós időben láthatod percenkénti szívritmusod.

  Testreszabhatod az órád és edzésed.
  Nincs két egyforma futó, ahogy egyforma cél sem. Állítsd be saját céljaid a Garmin Connect-ről letölthető fejlett edzéstervekkel és edzésekkel. Testreszabhatod órád adattárát, letölthetsz számlapokat, vagy alkalmazásokat az ingyenes Connect IQ áruházból.

  Futás úton, vagy odabent.
  A  beépített gyorsulásmérője leméri a megtett távot és tempót, akár beltéren, akár a szabadban futsz. Ha kész vagy a futással, a megtett lépésszámot és elégetett kalóriáid is megnézheted. Arra is emlékeztet, hogy mozogj, ha már több, mint egy órája ülsz egy helyben. A Forerunner 235 GPS és GLONASS szatellitekkel kompatibilis, hogy gyorsan és pontosan határozhasd meg helyzeted, akár az erdő mélyén, akár toronyházak között futsz.

  Egyszerű. Pont.
  Letisztult, egyszerűen átlátható táblázatok, grafikonok és vaktérképek mutatják a tevékenységeid. Vezeték nélkül töltheted fel a Garmin Connect-re az elvégzett edzéseket, ahol versenyezhetsz is barátaiddal, ismerőseiddel. Megnézheted az aktuális, vagy előre jelzett időjárást, és a telefonodra érkező értesítéseket közvetlenül az órádon.

  Magyar nyelvű használati útmutatóért kattints IDE!  Márka: Garmin
  Termékcsalád: Garmin Forerunner 235
  Kijelző típusa: LCD
  Funciók: GPS,V02 max becslés, lépésszámlálás, lépcsőszámlálás, megtett távolság, elégetett kalóriák, ébresztés, napi célkitűzés, idő, szívritmusmérő, aktivitás mérő, értesítések megjelenítése okostelefonról, rezgő jelzések, zenelejátszó távirányítás
  Szinkronizálás: Automatikus szinkronizálás vezeték nélkül Garmin Connect-el
  Akkumulátor élettartama: 9 nap GPS nélkül, akár 8 óra GPS-szel.
  Garancia: 1 év

 • Gyártó:Garmin
  Szín:Fekete
  Szállítási költség:790 Ft