hirdetés
* A feltüntetett akciók a készlet erejéig érvényesek!
Vissza

Tivoli Audio Model One Digital

-30%
Tivoli Audio Model One Digital
Tivoli Audio Model One Digital
 
Tivoli Audio Model One Digital
 
Tivoli Audio Model One Digital
 
Tivoli Audio Model One Digital
99 900 Ft

Akció: 69 990 Ft


  • Akció kezdete: 2019.01.12
  • Akció vége: A készlet erejéig!
Változatok
Szín:
A termék:
Készleten

Model One Digital

AZ ÚJRAÉRTELMEZETT RÁDIÓ

Lepje meg az otthonát egy gyönyörű, okos és gazdag hangzást nyújtó új eszközzel!

Hangolódjon rá

Mindegy, hogy helyi, vagy országos rádióadásokat hallgat-e, vagy digitális adatfolyam formá-jában érkezik-e a műsor, a Model One Digital segítségével pofonegyszerűvé válik a zene-hallgatás.


A Ön választása, az Ön zenéje!

Töltse le a Tivoli Wireless App alkalmazást ( ART ), hogy elérhetővé váljék a Model One Digital készülék minden szolgáltatása és csatlakoztassa a készüléket a házi Wi-Fi hálózatára! A kedvenc digitális tartalomszolgáltatója műsorát hallgatva is csúcsminőségű hangzást élvezhet vele

 

  

 

DIGITÁLIS ADATFOLYAM TOVÁBBÍTÁS A WI-FI HÁLÓZATON KERESZTÜL.

A BLUETOOTH csatolót is használhatja, ha nincs Wi-Fi hálózat az ottho-nában.

A SZÁMÍTÓGÉPÉN, VAGY OKOS ESZKÖZEIN TÁROLT TARTALMAKAT IS ELÉRHETI, DE SZÁMOS DIGITÁLIS ADATFOLYAM SZOLGÁLTATÓ MŰSORÁBÓL IS VÁLOGATHAT.

Funkcionális kivitel

A Model One Digital pontosan az a készülék, amelyre Önnek szüksége van és semmi olyasmit sem kínál, amire nem vágyott volna már régóta. Az okos otthonok tökéletesre tervezett audió eszköze!

Egyedül vagy csoportba rendezve

Legyen részese az igazi okos otthon hangzásélménynek! A Model One Digital készülék hallgatása önmagában is élvezetet jelent, de még tökéletesebb élményben lehet része, ha a rádióadásokat, a digitális adatfolyam formájában érkező felvételeket, vagy a Bluetooth® csatolón keresztül az okos eszközeiről érkező felvételeket a helyi hálózatra csatlakoztatott ART hangsugárzókon hallgatja az otthona bármely helyiségében.

Jövőbiztos

A készülék működtető programja folyamatosan frissíthető a Wi-Fi hálózaton keresztül, így mindig a technika és technológia legújabb állására hozható a készülék.

Csatlakoztatási lehetőségek és a készülék legfőbb jellemzői

FM/URH rádióvevő

Wi-Fi csatoló felület a digitális adatfolyamok fogadásához

Spotify® Connect

Tidal elérés az ART applikáción keresztül

Bluetooth® csatoló

3,5 mm-es analóg segédbemenet

Könnyen csatlakoztatható a házi számítógép hálózatra

Egyetlen hálózatra több Model One Digital készülék és Tivoli Audio ART hangsugárzó is csatlakoztatható

KIVITELI VÁLTOZATOK

Dió, fehér és fekete fa kivitelben kapható

Gabriel® textil hangszóróselyem az előlapján

Szálcsiszolt alumínium többfunkciós tárcsa a fő kezelőszerve

LEJÁTSZÁS

A Model One Digital FM/URH és DAB+ rádióadók műsorát tudja fogni, de a rádióadásokat az ART hálózatra csatlakoztatott hangsugárzóira is kiküldheti a vezeték nélküli kapcsolaton keresztül.

CD-minőségű felvételeket küldhet a támogatott digitális tartalomszolgáltatók, például a Spotify, Deezer, Tidal, QQ zenegyűjteményéből a készülékre, de az otthoni Wi-Fi hálózaton keresztül a számítógépén, vagy az okos eszközein tárolt digitális zenei állományokat is elérheti és megszólaltathatja rajta.

A Model One Digital készülékről a Bluetooth® és WiFi felületen keresztül műsort küldhet a hálózatra csatlakoztatott ART Collection hangsugárzókra.

Az ingyenesen letölthető (iOS és Android operációs rendszerek alatt futtatható) Tivoli Wireless alkalmazással (ART) vezérelheti a Model One Digital készüléket a Wi-Fi hálózaton keresztül és további összetett vezeték nélküli lejátszási funkciókat is használhat.

Az eszközöket több csoportba is rendezheti, így egyszerre több helyiségben, több, a hálózatra csatlakoztatott ART Collection hangsugárzón is szólhat ugyanaz a műsor, vagy mindegyiken más és más zenét hallgathat

Model One Digital

A legkorszerűbb technológiai alapokra épített, tetszetős kivitelű Model One Digital a modern korunk rádiója. Az eredeti Model One készüléket megfejelve az FM/URH rádióadások mellett DAB+ rádióvevővel, Wi-Fi és Bluetooth® csatolóval is el van látva. A hagyományosan egy-szerű és könnyű kezelést, a Tivoli Audió készüléknél megszokott felhasználóbarát jelleget ötvözi korunk legújabb vívmányaival.VELE ÚJRA KÖNNYEN HALLGATHAT ZENÉT

A többfunkciós kezelőtárcsa és a digitális navigációs kijelző révén pofonegyszerű az állomáshangolás, az állomásváltás, vagy a digitális adatfolyamok fogadása, a lejátszási listákból való zenehallgatás. Klasszikusan elegáns kivitele otthona ékkövévé teheti a Model One Digital készüléket.

  • Termék státusza:

      Raktáron
    Termék státusz:Raktáron
    GyártóTivoli Audio