hirdetés
Vissza

Jenga fa ügyességi játék, színes

Jenga fa ügyességi játék, színes
Jenga fa ügyességi játék, színes
 
Jenga fa ügyességi játék, színes
 
Jenga fa ügyességi játék, színes
 
Jenga fa ügyességi játék, színes
Jenga ügyességi fajáték színes építőelemekkel, dobókockával. A fa játék elemeivel fa memória játékot és fa dominó játékot is játszhatunk.

 • Anyaga: fa
  Méret: 7,5 x 7,5 x 26 cm
  Kérünk, a kosárba helyezés előtt ellenőrizd az adatok fülön, hogy a termék raktáron van-e. Amennyiben nincs raktáron, a várható szállítási idő 3-5 munkanap.
  Játékleírás
  1. Jenga Építsen tornyot a következő szerint. Helyezzen 3 téglalapot minden sorba úgy, hogy az egymást követő sorok 90 fokkal el legyenek forgatva (keresztbe). A játékosok felváltva húzzanak ki egy téglalapot és helyezzék a torony tetejére. Az első játékos, akinél a torony leborul, veszített. (kiesik) Az összes többi játékos újraépítheti a tornyot. Az a győztes „túlélő", aki utoljára marad. Egyéb opciók: Azért, hogy nehezebbé tegye a játékot, használja a következő nehezítéseket: 1. Csak a szélére tegye a téglalapokat, amikor építi a tornyot, középre ne. 2. Csak egy kézzel játsszon. 3. Nem tehet több mint 2 téglalapot egy szintre a torony tetején. 4. Csak olyan színű téglalapot húzzon ki amilyen színűt dobott a dobókockával.
  2. Dominó A lapocskákat összekeverjük és szétosztjuk ( a játékosok számától függően meghatározhatjuk, hogy mennyi dominót osztunk szét a kezdéshez), úgy, hogy asztalon lefordítva is maradjon néhány dominó, mert később még ezekből is húzhatunk szükség szerint. A játékot a legfiatalabb résztvevő kezdi, majd a többiek az óramutató járásával megegyező sorrendben következnek. Aki sorra kerül, a kártyalánc (dominólánc) bal vagy jobb oldali végére teszi a saját lapjai közül az odaillőt (az előző játékoséval megegyező képet, számot, figurát, ha van neki!). Ha nincs ilyen lapja, húzhat a ki nem osztott lapokból. Az a győztes, aki először tudja lerakni az összes dominóját
  3. Memória Ezt a könnyen elsajátítható játékot tetszőleges számú játékos játszhatja. Kiváló próbája a memóriának és a megfigyelésnek. A lapokat képpel lefelé szétterítjük az asztalon. Az első játékos felfordít két lapot. Ha a két lapon azonos kép van, felveszi azokat és ezután felfordíthat még két lapot. Ezt addig folytatja, amíg össze nem illő képekre bukkan. Ha a két lapon szereplő kép nem azonos, vissza kell tennie lefordítva az eredeti helyükre. Ezután a következő játékos fordít még két lapot. Ha az első lap illik egy már korában felfordított laphoz, a játékosnak vissza kell emlékeznie, hol volt az a lap. Ha ez sikerül, felveszi a párt, majd addig folytatja a lapok felfordítását, amíg összeillő párokat talál. Az a győztes, aki a játék végére a legtöbb lapot (párt) gyűjtötte!
 • Termék tömege:1,1 kg/db
  Gyártó/Termék Honlapja:http://
  Ajánlott életkor4+