hirdetés
* A feltüntetett akciók a készlet erejéig érvényesek!
Vissza

Armada Kettős Könyvelési Program - 1 céges

-10%
Armada Kettős Könyvelési Program - 1 céges
88 900 Ft

Akció: 80 010 Ft


 • Akció kezdete: 2016.03.01
 • Akció vége: A készlet erejéig!
Gyorsan kezelhető főkönyvi kettős könyvelő program minden olyan funkcióval, ami cégek vagy könyvelőirodák számára szükséges.
1 céges változat.
 • Gyors áttekintés

  Több év párhuzamos könyvelése
  Automatikus vagy manuális évzárás-évnyitás
  Cégenként változtatható számlarend, számlarend generálás
  Kontírozás gazdasági események használatával is
  Deviza könyvelés
  Exportálás excel, html formátumban (fájlba ABEV kapcsolathoz)
  Nyomtatás képernyőre, nyomtatóra
  Mérleg és eredmény készítés bármikor, bármely időszakra
  Áfa bevallás, áfa-analitikák, költséghelyek, költséglisták
  Más (idegen) rendszer adatainak feladásának könyvelése

  Korlátlan számú cég és tétel

  Az Armada Főkönyv képes korlátlan számú cég könyvelését vezetni, s emellett megengedi, hogy a felhasználó cégenként különböző számlarendet használjon. Egy cég számlarendjéből létrehozható bármely más cég számára számlarend, s az később egyedileg módosítható. Így megtakarítható a számlarend kialakítására fordított idő jelentős része.


  Kettős Könyvelő Program


  Zárás és nyitás

  Automatikus zárás és nyitás funkciók támogatják az év végi és év elejei munkálatokat. Több év könyvelhető párhuzamosan, így nem jelent gondot a tárgyév könyvelése, miközben az előző év zárása még folyamatban van.

  Automatikus analitikák

  Mivel az analitikus adatok a bizonylattal és a hozzá tartozó egyéb adatokkal együtt felvihetők, a könyvelés hagyományos menetével szemben a felhasználó több munkafázist megtakarít. Vevő-, szállító-, áfa-, jogcím szerinti költség- és 6-7-es analitika.

  Kapcsolat más Armada modulokkal

  A Parallel Főkönyv rendszerbe köthető más Armada vagy idegen szoftverrel, mint például: Pénztár, Pénzügy, Eszköz, Bér, Számlázás. A rendszerbe kötött szoftverek esetén feleslegessé válik az egyik szoftver kimenő adatainak manuális felvitele a másik programban.

  Nyomtatás

  Jól áttekinthető nyomtatványok sora biztosítja a könyvelt anyag kényelmes kezelését. Valamennyi dokumentum megjeleníthető képernyőn nyomtatón, valamint szövegszerkesztővel való további feldolgozás céljából fájlba küldhető.

  Komplex keresés

  Nincs több elbújt adat. Ha a felhasználó csak egy rövid részletre emlékszik a bizonylat szövegéből, a komplex keresés akkor is megtalálja, hogy ez mely könyvelési tételben található.