hirdetés
* A feltüntetett akciók a készlet erejéig érvényesek!
Vissza

SZENTHÁROMSÁG

-10%
SZENTHÁROMSÁG
2 800 Ft

Akció: 2 520 Ft


 • Akció kezdete: 2017.07.18
 • Akció vége: A készlet erejéig!

Szerző: Leon Uris

LAP-ICS, 1998

 

Jó állapotú használt könyv.

 

A világhírű író egyik legnagyobb sikert aratott regényét tartja kezében az olvasó. Sikere arra késztette Leon Urist, hogy színdarabban is feldolgozza a történetet és megírja a folytatást is.

Írországban vagyunk, a költők, álmodozók, lázadók földjén: a múlt századi nagy éhinségtől az első világháború legvéresebb csatáig követjük hőseinket, köztük a Larkin családot, akik költők, álmodozók és bizony lázadók is.

Jelen vagyunk a véres protestáns-katolikus összecsapásokon, a híres Vörös Kéz mozdony próbafutamán, amikor megkísérlik áttörni a százmérföldes álomhatárt. Jelen vagyunk a korabeli profi rögbibajnokság meccsein, az érzéki és kalandos életű Caroline grófné budoárjában, az Ira megalakulásakor és első véres merényleteinél..

 • Uris ugyanolyan pontosan és szemléletesen mutatja be a mai véres észak-írországi események gyökereit, mint amilyen érzékletesen az arab-izraeli ellentét eredetét boncolta az Exodusban vagy a Zarándokban.

  De a Szentháromság nem rideg történelemkönyv, hanem szenvedélyes regény, melyben a nagy eseményekkel egyenrangú szerepet kap a szerelem és a boldogság iránti vágy, vagyis igazi Leon Uris regény.

 • A termék értékelése:
  Nincs értékelve a termék (0 értékelés alapján)

  Vélemény írása
  Név:
  E-mail cím:
  Értékelés:                    
  Vélemény:
  Ellenőrző kód:
  captcha
   « A hitelesítéshez kérjük írja be a képen látható számot!
  Vélemény elküldése
 • Kiadó:Használt vagy régi könyv