hirdetés
* A feltüntetett akciók a készlet erejéig érvényesek!
Vissza

MOST ÉS AKKOR

268 / 355
-20%
MOST ÉS AKKOR
1 800 Ft

Akció: 1 440 Ft


 • Akció kezdete: 2017.06.06
 • Akció vége: A készlet erejéig!

Relax könyvek sorozat

Szerző: John Locke

Kossuth Kiadó, 2013

 

Donovan Creed, a volt CIA bérgyilkos és szeretője, a szexi Rachel a gengszterektől lopott milliókból utazgatnak és élvezik az élet minden percét.

A floridai St. Alban’s valódi turistaparadicsom lehetne, négyezer éves ősi indián történelme, portyázó kalózai, kocsmái és cápái érdekesek lehetnének az idelátogatóknak. A városon azonban immár háromszáz éve átok ül: a fiataljai elmenekülnek, a vállalkozásai tönkremennek, a polgárai megkeserednek. Itt telepszik le ideiglenesen Creed és Rachel. Bár Creed már csak nyugalmat szeretne, nem tud ellenállni a kísértésnek, hogy beleássa magát a város rejtélyes múltjába.

 • 1710-ben Jack Hawley kalózkapitány szerződést kötött a város vezetőségével. A város megszegte az egyezséget, ám egy fiatal lány felajánlja magát, és a város gyáva lakói elfogadják az áldozatát. A kalózkapitány viszont elátkozta a várost. És ez az átok napjainkban is pusztít… John Locke, a bestseller szerző új krimije lebilincselően izgalmas utazás a múltban! A kötet adatai: Formátum: 110 x 180 mm Megjelenés éve: 2013 Terjedelem: 296 oldal

 • A termék értékelése:
  Nincs értékelve a termék (0 értékelés alapján)

  Vélemény írása
  Név:
  E-mail cím:
  Értékelés:                    
  Vélemény:
  Ellenőrző kód:
  captcha
   « A hitelesítéshez kérjük írja be a képen látható számot!
  Vélemény elküldése
 • ISBN:978-963-09-7551-3
  Kiadó:Kossuth Kiadó
  VTSZ:4901