hirdetés
* A feltüntetett akciók a készlet erejéig érvényesek!
Vissza

KÉPERNYŐTUDATOS CSALÁD

-20%
KÉPERNYŐTUDATOS CSALÁD
3 500 Ft

Akció: 2 800 Ft


 • Akció kezdete: 2018.08.18
 • Akció vége: A készlet erejéig!

Hogyan neveljünk digitális bennszülötteinkből digitális írástudókat?

Szerző: Dr. Devorah Heitner

HVG Kiadó, 2018

 

 • Hogyan teremthetünk egyensúlyt a képernyőidő és egyéb tevékenységek között?

  Miként tanulhatunk bele gyerekeink digitális életének mentorálásába?

  Hogyan alakíthatja gyerekünk kellő önállóság mellett, mégis biztonságban digitális szokásait?

   

  Sokszor úgy érezzük, gyerekünk le sem teszi a kezéből a mobiltelefont, és jogos lehet a félelmünk, hogy a digitális eszközök elvonják a figyelmét a fontosabb dolgokról, esetleg számítógépfüggővé válik. Mégis tehetetlenek vagyunk, a kémkedés vagy a folytonos zsörtölődés pedig csak ártana a kapcsolatunknak.

  Dr. Devorah Heitner ifjúsági- és médiaszakértő szerint az analóg világban szerzett élettapasztalatunk ma, a digitális térben is érvényes és nélkülözhetetlen. A különböző korosztályok nevelésében könnyen alkalmazható stratégiák segítenek, hogy ezzel is bővítsük a gyerekeink digitális tudását még akkor is, ha nem vagyunk túlságosan jártasak a képernyők világában. A  gyakorlati példákban bővelkedő, a legfrissebb kutatási eredményeket összegző Képernyőtudatos család igyekszik ráébreszteni minket arra, hogy szülőként a mi dolgunk felelős digitális állampolgárrá nevelni gyerekeinket. Ha pedig sikerrel járunk, családunk mindennapjai is kiegyensúlyozottabbakká és harmonikusabbá válhatnak.

   

   

  A szerzőről:

   

  Dr. Devorah Heitner médiaszakértő a Digitális Bennszülöttek Nevelése (Raising Digital Natives) közösség létrehozásával szeretne segítséget nyújtani  szülőknek és szervezeteknek az átgondolt digitális állampolgárság kultúrájának kialakításában. A Connecting Wisely in the Digital Age (Átgondolt kapcsolódás a digitális korban) tankönyv társszerzője, többek közt a The New York Times, az Edutopia és a PBS Kids hasábjain is publikált. Doktori fokozatát az Északnyugati Egyetem média, technológia és társadalomtudomány szakán szerezte. Oktatóként a DePaul és az Északnyugati Egyetemen, valamint a Street Level Youth Media szervezésében tevékenykedett. Amerikai és nemzetközi iskolák és konferenciák rendszeres előadója. Chicagóban él családjával.

   

  A kötet adatai:

  Kötés: puhatáblás

  Megjelenés éve: 2018

  Terjedelem: 296 oldal

 • A termék értékelése:
  Nincs értékelve a termék (0 értékelés alapján)

  Vélemény írása
  Név:
  E-mail cím:
  Értékelés:                    
  Vélemény:
  Ellenőrző kód:
  captcha
   « A hitelesítéshez kérjük írja be a képen látható számot!
  Vélemény elküldése
 • ISBN:9789633045893
  Kiadó:HVG Kiadó