hirdetés
Vissza

Blue Angel orchidea eszencia

Blue Angel orchidea eszencia
Blue Angel orchidea eszencia
 
Blue Angel orchidea eszencia


Ár: 3 690 Ft
Változatok
mennyiség:
gyógyszerforma:
Ár/ml.:
199 Ft/ml.
Vanda Gomalco's Blue Magic
  • Ez az eszencia segít visszatalálnunk a lelkünk eredeti mintázatához és gyökereihez. A Kék Angyal olyan, mint egy tükör: mintha a tiszta kék tó fenekéről tekintenénk fel és látnánk, ahogyan a fény átszűrődik a víz mélyére – így tekintünk eredetünkre is.

    A Kék Angyal kitisztítja az alsóbb csakrák tudattalan negatív lenyomatait, s így képessé teszi a pszichés csatornákat arra, hogy megnyíthassanak, ráirányítva figyelmünket lelkünk azon aspektusaira, amelyeket már elfelejetettünk. Ez a folyamat felkavarhatja a tudatalatti elme tudatos elemeit. Így ez az eszencia erős olykor akár dühkitörést is hozhat, hiszen emlékezteti lelkünket az úton járás kötelezettségére, amelyről esetleg kényelmesen elfeledkeztünk, vagy amelynek ellenálltunk. Ez a düh ilyenkor szükségszerű, és a legjobb, ha nem akajuk elfojtani. Általában pár napon belül elmúlik, megteremtve helyét annak a mély vágynak, hogy közelebb kerüljünk eredetünkhöz, és beteljesítsük lelkünk célját ebben a megtestesülésben.

    Kapcsolódik a Coming Home (Hazatérés) eszenciához, amely létezésünk bizonyosságának az elfogadásáról szól, a Redemption Dream (Megváltó Álom) eszenciához, amely vállalásaink természetével áll kapcsolatban, a Shiva's Crown (Shiva koronája) eszenciához, amely segít megértenünk lelkünk utazását ebben a testben, valamint a Revelation (Kinyilatkoztatás) eszenciához, amely segít észrevennünk azon változtatások és lépések sorozatát, amelyek előrejutásunk érdekében meg kell tennünk. A Kék Angyal ezt a folyamatot segíti lelkünk elfeledett, mély rétegeinek a felébresztésével.