hirdetés
Vissza

Esküvői vendégkönyv, ujjlenyomatfa madarakkal

311 / 784
Esküvői vendégkönyv, ujjlenyomatfa  madarakkal


Ár: 3 500 Ft
Változatok
Méretei:
Megjegyzés:
on

A terméket 250 g-os kartonpapírra nyomtatva készítjük el számotokra.

Igazán egyedi és maradandó emléket szerezhettek magatoknak és szeretteiteknek, ha esküvőtökön megkéritek vendégeiteket, hogy ujjaikat használva, színes tintapárnák segítségével, közösen készítsenek Nektek egy különleges ujjlenyomatfát.  

 

Jó tanács: A festékek vízbázisúak, könnyedén eltávolíthatók az ujjakról, de a vendégek kényelmét szem előtt tartva, ajánlott nedves törlőkendő előzetes kihelyezése.

 

Az ujjlenyomat fa roppant szórakoztató módja annak, hogy évek múlva is felidézzétek a szép emlékeket az esküvőn. Vidám kezdése az esküvői vacsorának, hiszen a vendégeknek már az este kezdetén lehetőséget biztosít az ismerkedésre, ezáltal segít közvetlen, oldott hangulatot kialakítani. Biztosak lehettek benne: mindenki vidáman fog tolongani, hogy elhelyezze ujjlenyomatát ujjlenyomatfátokon .


Kérjük, a rendelési folyamat végén a Megjegyzés rovatba írjátok bele a nevet és a dátumot, valamint igény esetén a választott betűtípust.

Az ujjlenyomatfához többféle színű és árnyalatú tintapárnákat az alábbi linken találsz: http://eskuvoidekor.com/Tintaparna-ujjlenyomat-fahoz-tobb-szinben

  • Termék tömege:1,5 kg/db
    Gyártó/Termék Honlapja:http://