Videós kaputelefon rendszer

Videós kaputelefon rendszer
  • Videós kaputelefon rendszer
  • Videós kaputelefon rendszer

VIDEO INTERCOM – Nyomja meg a kültéri gombot a beltéri egység hívásához, ezzel egyidejűleg automatikusan nyissa ki a kamerát, láthatja, hallhatja és beszélhet az ajtó előtt álló látogatóval.

FŐ FUNKCIÓK: Intercom (tisztán hallja a látogató hangját), nyitás (egy kulccsal könnyen nyitható ajtó), figyelés (a csengő sem figyelhető), csengetés (25 hang választható), némítás (a csengő törlése), vízálló ( eső esetén is működhet) Csengetés vissza (az ajtógép is hallja a csengőt).

MONITOR: a kaputelefon hangja, csengőhangja, fényereje és színe saját maga állíthatja be, hogy megfeleljen az Ön igényeinek különböző időszakokban. Felügyelet, kaputelefon mind 120S, (ha több mint 2 képernyő, akkor a képernyő hívhatja a kaputelefont)

KÜLTÉRI: HD kamera, tiszta éjszakai látás, infravörös éjszakai látás kültéri képek rögzítéséhez, fekete-fehér képek a biztonság növelése érdekében.

Csatlakoztatás módja: A kültéri az ajtó oldalfalára van felszerelve (nincs szükség áramellátásra). A beltéri egységet külön kell táplálni, és beltérben kell felszerelni. Csatlakoztasson 4-eres kábelt vagy hálózati kábelt a kültéri és a monitor közé. A telepítés egyszerű és kényelmes. Rögzített csavarok vannak, és nehéz szétszedni. A leghosszabb kapcsolat 100M.

Videós kaputelefon rendszer, a látogató hívhatja a hívópultot, majd használhatja a beltéri monitor feloldását, felügyeletet

*4,3 hüvelykes színes monitorból és infravörös kamerából áll.

*Tiszta képmegjelenítés 800*480LCD képernyővel és 700TVL színes CMOS

* Támogatja a vizuális kaputelefont, felügyeletet, feloldást, IR éjszakai látást, esőálló.

* A csengő hangereje, fénye és színe állítható

* Kompatibilis a DC 12V-os elektromos zárral (nem tartozék)

HD KAMERA

700CMOS HD kamera, tiszta éjszakai látás, infravörös éjszakai látás kültéri képek rögzítéséhez, fekete-fehér képek a biztonság javítása érdekében.

vízálló kialakítás, nem süt a nap, nem esik az eső vagy hómentes. Csak meg kell nyomnia a Kioldó gombot a monitoron. Így biztonságosabbá teszi otthonát. Minden szempontból megvédheti otthonát és ingatlanát.

üzemi hőmérséklet: -40-+60°

Tiszta képernyő, Érintőgomb, Több jobb

Főbb funkciók:

Intercom: 2 lehetőség videó kaputelefonhoz, kihangosított kaputelefonhoz és telefon stílusú kaputelefonhoz

gyűrű: 25 tonna

Figyelési idő: 120S

Itercom idő: 120S

Némítás: törölje a csengőt

A kaputelefon hangja, csengőhangja, fényereje, színe saját maga állíthatja be

Méret: 195*185*30mm

-49%
98 990 Ft51 390 Ft
Irány a webshop
    Irány a webshop

    Iratkozz fel azhírlevélre

    és értesülj elsőként újdonságainkról, akcióinkról!