Újabb 500 ókori sztori

Újabb 500 ókori sztori
  • Újabb 500 ókori sztori
  • Újabb 500 ókori sztori

Ide kattintva elolvashatja a könyv előszavát

Ide kattintva elolvashat egy részletet a könyvből

A történetek ősidők óta kitüntetett helyet foglalnak el az életünkben: lekötnek, tanítanak, szórakoztatnak, támogatják életünk kisebb-nagyobb eseményeinek, emlékezetes fordulópontjainak, akár döntési helyzeteinek az értelmezését. Legyen szó szerelemről vagy pénzről, életről vagy halálról, jó vagy rossz tulajdonságokról, harmóniáról vagy konfliktusról: a kötetben szereplő történetek – 123 tematikus csoportba sorolva – mások életéről, tapasztalatairól adnak hírt számunkra.
A történetmondás napjainkban a reneszánszát éli: néha narratívaként emlegetik, máskor storytelling néven bukkan fel a mindennapoktól a tudományokon át az üzleti életig. Az Újabb 500 ókori sztori olvasói a könyv színes tartalmából válogatva nemcsak jól szórakozhatnak, de az egyes történeteket használhatják személyes fejlődésükben, társas kapcso?lataikban vagy akár a munkával kapcsolatos élethelyzeteik?ben is.
A kiadvány végén lévő névmutató segíti a történetek közti eligazodást, valamint felsorolja a szereplőket. Nagy Sándor, Diogenés, Sócratés, Cicero csak néhány név azok közül, akik a legtöbbször megjelennek a történetekben.
A válogatás egyben az ókor nagyjait is közelebb hozza hozzánk: a sztorikon keresztül rálátunk hajdanvolt tudósok, politikusok, hadvezérek, olykor pedig egyszerű polgárok érzelmeire, vágyaira, nemegyszer akár esendőségeikre is.

Adatok

Megjelenés dátuma:
2022
Oldalszám:
212
Kötés típusa:
puhafedeles
Formátum:
A/5
Alcím:
Ókori bölcsek történetei az adakozástól a zsarnokságig
Szerkesztő:
Kiss Bernadett
Sorozatszám:
89
Gyártó:
TINTA Könyvkiadó
Ean:
9789634093688
-20%
2 990 Ft2 392 Ft
Irány a webshop
    Irány a webshop

    Iratkozz fel azhírlevélre

    és értesülj elsőként újdonságainkról, akcióinkról!