Stihl MS 462 C-M benzinmotoros fűrész 72,2cm3, 6,0LE, 45cm

Stihl MS 462 C-M benzinmotoros fűrész 72,2cm3, 6,0LE, 45cm
  • Stihl MS 462 C-M benzinmotoros fűrész 72,2cm3, 6,0LE, 45cm
  • Stihl MS 462 C-M benzinmotoros fűrész 72,2cm3, 6,0LE, 45cm

STIHL MS 462 C-M motorfűrész

Népszerű láncos motorfűrész erdőgazdálkodási célokra professzionális felhasználók számára. A termékcsalád nagyobb tagja, ezáltal teljesítményben magasabb szintet képvisel a többi modellhez képest. Rendszeres használatra van tervezve téli/nyári üzemmóddal és számos gyakorlatias megoldással a könnyebb munkavégzés érdekében.

Üzletünkben személyesen is megtekinthető, ahol szakértői tanácsokkal segítik eladóink a megfelelő gép kiválasztásakor, és látják el tanácsokkal a tartós üzemeltetéshez szükséges teendőkkel kapcsolatban.

Doboz tartalma

  • Láncfűrész
  • Láncvezető
  • Fűrészlánc (66 szem / 1,6mm / 3/8")
  • Kombinált kulcs
  • Láncvédő

Az MS 462 C-M alapfelszereltsége

STIHL antivibrációs rendszer
Pontosan kiszámított ütközőzónák csökkentik a motor és a fűrészlánc rezgéseinek átvitelét a csőfogantyúra és a hátsó fogantyúra. A motorfűrész ezáltal érezhetően nyugodtabban fut. Így a munkavégzés erőkímélővé válik, és a felhasználó hosszabb ideig dolgozhat.
HD2 levegőszűrő körkörös tömítéssel
Az új kialakítású HD2 levegőszűrő körkörös tömítéssel akadályozza meg a finom por bejutását a motorba, így tovább növelve annak élettartamát. A szűrő PET anyagból készült, és nagyon jó szűrési tulajdonságokkal rendelkezik.
Kompenzátor
A STIHL kompenzátor, a karburátor szabályzóegysége, gondoskodik arról, hogy a légszűrő növekvő elpiszkolódásánál is a motorteljesítmény, a füstgázminőség és az üzemanyag-felhasználás hosszú időn keresztül közel azonos marad. A szűrőt csak akkor kell tisztítani, amikor a teljesítmény érezhetően visszaesik. Ezáltal lehetővé válik a karbantartás nélküli, hosszabb használat is.
Légszűrőrendszer előleválasztással
A beszívott levegőt egy lendkerék hozza mozgásba. A centrifugális erő révén a nagyobb és nehezebb szennyező részecskék kifelé, továbbá az emelkedő rámpán keresztül felfelé perdülnek. Így az előleválasztó csatornának köszönhetően már rendkívüli mértékben megtisztított levegő jut a légszűrőbe.
Alacsony teljesítmény/súly arány
A STIHL MS 462 a legkönnyebb profi motorfűrész a saját kategóriájában. Speciálisan tervezett alkatrészek, mint például a henger, lánckerék fedél, forgattyús ház és a lendkerék segítségével sikerült elérnünk, hogy a motorfűrész még könnyebb legyen.
Oldalsó láncfeszítés
A fűrész láncfeszítése oldalirányban, a lánckerék-fedélen keresztül történik. Ez kizárja az éles fűrészlánccal való érintkezést.
QuickStop láncfék
A QuickStop láncfék védőmechanizmus a motorfűrészek használatában. A láncfék az első kézvédővel hozható működésbe, és a fűrészláncot a másodperc törtrésze alatt leállítja. Elegendő nagyságú visszaütésnél a QuickStop láncfék automatikusan működésbe lép.
Szerszám nélkül nyitható tankzárak
Szabadalmaztatott speciális zár üzemanyag- és olajtartályokhoz. Az ezzel ellátott motoros berendezések tankjai gyorsan, nagyobb erőkifejtése nélkül és szerszám nélkül nyithatóak és zárhatóak.
STIHL M-Tronic (M)
A gyújtási időpont és az üzemanyag mennyiségének teljesen elektronikus szabályozása, a külső körülmények figyelembevételével. Mindig optimális nyomaték és maximális fordulatszám. A karburátor manuális állítására többé nincs szükség.
STIHL ElastoStart
A kompressziónyomás következtében a kétütemű motorok beindításánál lökésszerű erők lépnek fel, amelyek az izmokat és az ízületeket is megterhelik. Az ElastoStart ezt érezhetően csökkenti. Egy speciális, az indítófogantyúban lévő rezgéscsillapító elem a húzóerőnek megfelelően elfordul, így lehetővé teszi az egyenletes, hirtelen erőkifejtés nélküli indítást.
Elvesztés ellen biztosított anya a lánckerékfedéle
Egyszerű vágószerkezet csere, az anya elveszítésének veszélye nélkül. Az MS 261-es motorfűrész volt az első, amely ezzel a rendszerrel rendelkezett. Nagy előny minden felhasználó számára.
Dekompressziós szelep
A dekompressziós szelep az indításnál a hengerben lévő sűrített keverék egy részét távozni engedi. Ezáltal a szükséges húzóerő a behúzó kötélen jelentősen csökken, megkímélve ezzel a kezelő személyt és a motoros eszköz indítórendszerét is.
STIHL 2-MIX motor
Öblítéskor üzemanyagot nem tartalmazó légréteg keletkezik az égéstérben található elégetett üzemanyag és a forgattyúházban lévő friss üzemanyag között. Ez a réteg mérsékli a gázadagolás megváltoztatásakor fellépő, üzemanyagot is tartalmazó öblítési veszteséget, ezáltal óvja az embert és a környezetet.
STOP kapcsoló
Leállítást követően a kapcsoló kar automatikusan visszaugrik az üzemi állásba (I), így a motorfűrész azonnal újra indítható.
Optimalizált lánckerék fedél
Lapos és keskeny lánckerék fedél kiemelkedő forgácskivetéssel.
STIHL Ematic rendszer új olajszivattyúval
Az új tervezésű olajszivattyú még több lánckenőolaj szállítását teszi lehetővé. Ez különösen nagy segítséget jelent, ha poros környezetben vagy hosszabb vezetőlemezzel használják a motorfűrészt.
Döntési irány jelző
A szellőző házra festett irányjelzők nagy segítséget jelentenek a döntési munkálatoknál.
Optimalizált rönktámasz
Speciális formájának köszönhetően a motorfűrész könnyebben használható döntésnél és darabolásnál.

Adatok

Lökettérfogat (cm3):
72.2
Teljesítmény (kW / LE):
4,4 / 6,0
Vezetőlemez hossz (cm):
45
Fűrészlánc osztása (coll):
3/8"
Model:
MS 462 C-M
Tömeg (kg):
6,0
Teljesítménysúly (kg/kW):
1.4
Hangnyomásszint (dB(A)):
108
Zajteljesítményszint (dB(A)):
119
Rezgésgyorsulás bal/jobb (m/s2):
4,8 / 3,6
STIHL motor (2-MIX / 4-MIX®):
2-MIX
STIHL Oilomatic fűrészlánc típus:
RS
Könnyűszerkezetes vezetőlemez:
-
Mennyiségszabályozású olajszivattyú:
Alapfelszereltség
Oldalsó láncfeszítés:
Alapfelszereltség
STIHL gyorsláncfeszítés (B):
-
Kézi üzemanyag-szivattyú:
-
Dekompressziós szelep:
Alapfelszereltség
STIHL ElastoStart:
Alapfelszereltség
STIHL ErgoStart (E):
-
Előválasztásos légszűrés:
Alapfelszereltség
HD2-szűrő:
Alapfelszereltség
Szerszám nélkül nyitható tankzár:
Alapfelszereltség
Elektromos markolatfűtés (W):
-
Elektromos karburátorfűtés (V):
-
STIHL M-Tronic (M):
Alapfelszereltség
Szállítási költség:
Ingyenes
396 990 Ft
Irány a webshop
  • Készlet: rendelhető

  • Szállítási költség: Ingyenes

  • Szállítási idő: max 1 hét

Irány a webshop

Iratkozz fel azhírlevélre

és értesülj elsőként újdonságainkról, akcióinkról!