Stihl MS 362 benzinmotoros fűrész 59,0cm3, 6,0LE, 40cm

Stihl MS 362 benzinmotoros fűrész 59,0cm3, 6,0LE, 40cm
  • Stihl MS 362 benzinmotoros fűrész 59,0cm3, 6,0LE, 40cm
  • Stihl MS 362 benzinmotoros fűrész 59,0cm3, 6,0LE, 40cm

STIHL MS 362 motorfűrész

Népszerű láncos motorfűrész erdőgazdálkodási célokra professzionális felhasználók számára. A termékcsalád nagyobb tagja, ezáltal teljesítményben magasabb szintet képvisel a többi modellhez képest. Rendszeres használatra van tervezve téli/nyári üzemmóddal és számos gyakorlatias megoldással a könnyebb munkavégzés érdekében.

Üzletünkben személyesen is megtekinthető, ahol szakértői tanácsokkal segítik eladóink a megfelelő gép kiválasztásakor, és látják el tanácsokkal a tartós üzemeltetéshez szükséges teendőkkel kapcsolatban.

Doboz tartalma

  • Láncfűrész
  • Láncvezető
  • Fűrészlánc (60 szem / 1,6mm / 3/8")
  • Kombinált kulcs
  • Láncvédő

Az MS 362 alapfelszereltsége

STIHL antivibrációs rendszer
Pontosan kiszámított ütközőzónák csökkentik a motor és a fűrészlánc rezgéseinek átvitelét a csőfogantyúra és a hátsó fogantyúra. A motorfűrész ezáltal érezhetően nyugodtabban fut. Így a munkavégzés erőkímélővé válik, és a felhasználó hosszabb ideig dolgozhat.
Egykaros kezelés
A gép funkcióinak - mint hideg- és melegindítás, üzemelés és leállítás - irányítása egyetlen kar segítségével történik. Ez a kezelést különösen komfortossá és biztossá teszi, mivel így a kéz mindig a fogantyún maradhat.
Ematic lánckenőrendszer
A STIHL Ematic rendszer az Ematic vezetőlemezből, az Oilomatic fűrészláncból és egy szabályozható adagolású, illetve csökkentett anyagtovábbítású olajszivattyúból áll. A láncolaj célzottan és veszteség nélkül oda kerül, ahol szükség van rá. A lánckenő olaj felhasználása akár 50%-kal is csökkenthető.
Kompenzátor
A STIHL kompenzátor, a karburátor szabályzóegysége, gondoskodik arról, hogy a légszűrő növekvő elpiszkolódásánál is a motorteljesítmény, a füstgázminőség és az üzemanyag-felhasználás hosszú időn keresztül közel azonos marad. A szűrőt csak akkor kell tisztítani, amikor a teljesítmény érezhetően visszaesik. Ezáltal lehetővé válik a karbantartás nélküli, hosszabb használat is.
Légszűrőrendszer előleválasztással
A beszívott levegőt egy lendkerék hozza mozgásba. A centrifugális erő révén a nagyobb és nehezebb szennyező részecskék kifelé, továbbá az emelkedő rámpán keresztül felfelé perdülnek. Így az előleválasztó csatornának köszönhetően már rendkívüli mértékben megtisztított levegő jut a légszűrőbe.
STIHL Négycsatornás technológia
A gyújtás előtt az üzemanyag-levegő keverék négy csatornában keveredik össze. Az üzemanyag ezáltal optimálisan ég el, és jelentősen megnő a motor hatékonysága. Az eredmény: kisebb fogyasztás, magas forgatónyomaték, nagy fordulatszám-tartomány.
Oldalsó láncfeszítés
A fűrész láncfeszítése oldalirányban, a lánckerék-fedélen keresztül történik. Ez kizárja az éles fűrészlánccal való érintkezést.
QuickStop láncfék
A QuickStop láncfék védőmechanizmus a motorfűrészek használatában. A láncfék az első kézvédővel hozható működésbe, és a fűrészláncot a másodperc törtrésze alatt leállítja. Elegendő nagyságú visszaütésnél a QuickStop láncfék automatikusan működésbe lép.
Szerszám nélkül nyitható tankzárak
Szabadalmaztatott speciális zár üzemanyag- és olajtartályokhoz. Az ezzel ellátott motoros berendezések tankjai gyorsan, nagyobb erőkifejtése nélkül és szerszám nélkül nyithatóak és zárhatóak.
Karburátor előmelegítés
A STIHL karburátor-előfűtéssel felszerelt fűrészeivel hideg időben sem lehet probléma: téli beállítás esetén előmelegített levegő áramlik a karburátor köré. Ez megakadályozza a karburátor befagyását. A nyári és a téli üzemmód egyetlen egyszerű mozdulattal állítható át.
STIHL M-Tronic (M)
A gyújtási időpont és az üzemanyag mennyiségének teljesen elektronikus szabályozása, a külső körülmények figyelembevételével. Mindig optimális nyomaték és maximális fordulatszám. A karburátor manuális állítására többé nincs szükség.
STIHL ElastoStart
A kompressziónyomás következtében a kétütemű motorok beindításánál lökésszerű erők lépnek fel, amelyek az izmokat és az ízületeket is megterhelik. Az ElastoStart ezt érezhetően csökkenti. Egy speciális, az indítófogantyúban lévő rezgéscsillapító elem a húzóerőnek megfelelően elfordul, így lehetővé teszi az egyenletes, hirtelen erőkifejtés nélküli indítást.
Dekompressziós szelep
A dekompressziós szelep az indításnál a hengerben lévő sűrített keverék egy részét távozni engedi. Ezáltal a szükséges húzóerő a behúzó kötélen jelentősen csökken, megkímélve ezzel a kezelő személyt és a motoros eszköz indítórendszerét is.

Adatok

Lökettérfogat (cm3):
59
Teljesítmény (kW / LE):
3,5 / 4,8
Vezetőlemez hossz (cm):
40
Fűrészlánc osztása (coll):
.325"
Model:
MS 362
Tömeg (kg):
5.6
Teljesítménysúly (kg/kW):
1.8
Hangnyomásszint (dB(A)):
106
Zajteljesítményszint (dB(A)):
117
Rezgésgyorsulás bal/jobb (m/s2):
3,5 / 3,5
STIHL motor (2-MIX / 4-MIX®):
2-MIX
STIHL Oilomatic fűrészlánc típus:
RS
Könnyűszerkezetes vezetőlemez:
Külön rendelhető tartozék
Mennyiségszabályozású olajszivattyú:
Alapfelszereltség
Oldalsó láncfeszítés:
Alapfelszereltség
STIHL gyorsláncfeszítés (B):
-
Kézi üzemanyag-szivattyú:
-
Dekompressziós szelep:
Alapfelszereltség
STIHL ElastoStart:
Alapfelszereltség
STIHL ErgoStart (E):
-
Előválasztásos légszűrés:
Alapfelszereltség
HD2-szűrő:
Alapfelszereltség
Szerszám nélkül nyitható tankzár:
Alapfelszereltség
Elektromos markolatfűtés (W):
-
Elektromos karburátorfűtés (V):
-
STIHL M-Tronic (M):
Alapfelszereltség
Szállítási költség:
Ingyenes
312 990 Ft
Irány a webshop
  • Készlet: rendelhető

  • Szállítási költség: Ingyenes

  • Szállítási idő: max 1 hét

Irány a webshop

Iratkozz fel azhírlevélre

és értesülj elsőként újdonságainkról, akcióinkról!