Stihl MS 231 benzinmotoros fűrész 42,6cm3, 2,7LE, 35cm

Stihl MS 231 benzinmotoros fűrész 42,6cm3, 2,7LE, 35cm
  • Stihl MS 231 benzinmotoros fűrész 42,6cm3, 2,7LE, 35cm
  • Stihl MS 231 benzinmotoros fűrész 42,6cm3, 2,7LE, 35cm

STIHL MS 231 motorfűrész

Népszerű láncos motorfűrész tüzifa darabolásához, vagy kertápoláshoz magánfelhasználók számára. Ideális fák kivágásához vagy gerendák darabolásához is. A termékcsalád felsőközép tagja, ezáltal teljesítményben magasabb szintet képvisel a belépőmodellhez képest. Rendszeres használatra van tervezve téli/nyári üzemmóddal és számos gyakorlatias megoldással a könnyebb munkavégzés érdekében.

Üzletünkben személyesen is megtekinthető, ahol szakértői tanácsokkal segítik eladóink a megfelelő gép kiválasztásakor, és látják el tanácsokkal a tartós üzemeltetéshez szükséges teendőkkel kapcsolatban.

Doboz tartalma

  • Láncfűrész
  • Láncvezető
  • Fűrészlánc (50 szem / 1,3mm / 3/8")
  • Kombinált kulcs
  • Láncvédő

Az MS 231 alapfelszereltsége

STIHL antivibrációs rendszer
Pontosan kiszámított ütközőzónák csökkentik a motor és a fűrészlánc rezgéseinek átvitelét a csőfogantyúra és a hátsó fogantyúra. A motorfűrész ezáltal érezhetően nyugodtabban fut. Így a munkavégzés erőkímélővé válik, és a felhasználó hosszabb ideig dolgozhat.
Egykaros kezelés
A gép funkcióinak - mint hideg- és melegindítás, üzemelés és leállítás - irányítása egyetlen kar segítségével történik. Ez a kezelést különösen komfortossá és biztossá teszi, mivel így a kéz mindig a fogantyún maradhat.
Ematic lánckenőrendszer
A STIHL Ematic rendszer az Ematic vezetőlemezből, az Oilomatic fűrészláncból és egy szabályozható adagolású, illetve csökkentett anyagtovábbítású olajszivattyúból áll. A láncolaj célzottan és veszteség nélkül oda kerül, ahol szükség van rá. A lánckenő olaj felhasználása akár 50%-kal is csökkenthető.
Kompenzátor
A STIHL kompenzátor, a karburátor szabályzóegysége, gondoskodik arról, hogy a légszűrő növekvő elpiszkolódásánál is a motorteljesítmény, a füstgázminőség és az üzemanyag-felhasználás hosszú időn keresztül közel azonos marad. A szűrőt csak akkor kell tisztítani, amikor a teljesítmény érezhetően visszaesik. Ezáltal lehetővé válik a karbantartás nélküli, hosszabb használat is.
Oldalsó láncfeszítés
A fűrész láncfeszítése oldalirányban, a lánckerék-fedélen keresztül történik. Ez kizárja az éles fűrészlánccal való érintkezést.
Légszűrőrendszer előleválasztással
A beszívott levegőt egy lendkerék hozza mozgásba. A centrifugális erő révén a nagyobb és nehezebb szennyező részecskék kifelé, továbbá az emelkedő rámpán keresztül felfelé perdülnek. Így az előleválasztó csatornának köszönhetően már rendkívüli mértékben megtisztított levegő jut a légszűrőbe.
Szerszám nélkül nyitható tankzárak
Szabadalmaztatott speciális zár üzemanyag- és olajtartályokhoz. Az ezzel ellátott motoros berendezések tankjai gyorsan, nagyobb erőkifejtése nélkül és szerszám nélkül nyithatóak és zárhatóak.
Karburátor előmelegítés
A STIHL karburátor-előfűtéssel felszerelt fűrészeivel hideg időben sem lehet probléma: téli beállítás esetén előmelegített levegő áramlik a karburátor köré. Ez megakadályozza a karburátor befagyását. A nyári és a téli üzemmód egyetlen egyszerű mozdulattal állítható át.

Adatok

Lökettérfogat (cm3):
42.6
Teljesítmény (kW / LE):
2,0 / 2,7
Vezetőlemez hossz (cm):
35
Fűrészlánc osztása (coll):
3/8" P
Model:
MS 231
Tömeg (kg):
4.8
Teljesítménysúly (kg/kW):
2.4
Hangnyomásszint (dB(A)):
103
Zajteljesítményszint (dB(A)):
114
Rezgésgyorsulás bal/jobb (m/s2):
3,9 / 3,9
STIHL motor (2-MIX / 4-MIX®):
2-MIX
STIHL Oilomatic fűrészlánc típus:
PM3
Könnyűszerkezetes vezetőlemez:
Külön rendelhető tartozék
Mennyiségszabályozású olajszivattyú:
-
Oldalsó láncfeszítés:
Alapfelszereltség
STIHL gyorsláncfeszítés (B):
Külön rendelhető tartozék
Kézi üzemanyag-szivattyú:
-
Dekompressziós szelep:
-
STIHL ElastoStart:
Külön rendelhető tartozék
STIHL ErgoStart (E):
-
Előválasztásos légszűrés:
Alapfelszereltség
HD2-szűrő:
Külön rendelhető tartozék
Szerszám nélkül nyitható tankzár:
Alapfelszereltség
Szállítási költség:
Ingyenes
142 990 Ft
Irány a webshop
  • Készlet: raktáron

  • Szállítási költség: Ingyenes

  • Szállítási idő: max 3 nap

Irány a webshop

Iratkozz fel azhírlevélre

és értesülj elsőként újdonságainkról, akcióinkról!