Stihl MS 181 benzinmotoros fűrész 31,8cm3, 2,0LE, 35cm

Stihl MS 181 benzinmotoros fűrész 31,8cm3, 2,0LE, 35cm
  • Stihl MS 181 benzinmotoros fűrész 31,8cm3, 2,0LE, 35cm

STIHL MS 181 motorfűrész

Népszerű láncos motorfűrész tüzifa darabolásához, vagy kertápoláshoz. Ideális nagyobb ágak vagy gerendák darabolásához is. A termékcsalád egyik legkisebb tagja, de teljesítményben magasabb szintet képvisel a belépőmodellhez képest.

Az előleválasztásos légszűrő és a szerszám nélkül nyitható tankzár extra tudás az MS 180 testvérmodellhez képest.

Üzletünkben személyesen is megtekinthető, ahol szakértői tanácsokkal segítik eladóink a megfelelő gép kiválasztásakor, és látják el tanácsokkal a tartós üzemeltetéshez szükséges teendőkkel kapcsolatban.

Doboz tartalma

  • Láncfűrész
  • Láncvezető
  • Fűrészlánc (50 szem / 1,3mm / 3/8")
  • Kombinált kulcs
  • Láncvédő

Az MS 181-es alapfelszereltsége

STIHL antivibrációs rendszer
Pontosan kiszámított ütközőzónák csökkentik a motor és a fűrészlánc rezgéseinek átvitelét a csőfogantyúra és a hátsó fogantyúra. A motorfűrész ezáltal érezhetően nyugodtabban fut. Így a munkavégzés erőkímélővé válik, és a felhasználó hosszabb ideig dolgozhat.
Egykaros kezelés
A gép funkcióinak - mint hideg- és melegindítás, üzemelés és leállítás - irányítása egyetlen kar segítségével történik. Ez a kezelést különösen komfortossá és biztossá teszi, mivel így a kéz mindig a fogantyún maradhat.
Ematic lánckenőrendszer
A STIHL Ematic rendszer az Ematic vezetőlemezből, az Oilomatic fűrészláncból és egy szabályozható adagolású, illetve csökkentett anyagtovábbítású olajszivattyúból áll. A láncolaj célzottan és veszteség nélkül oda kerül, ahol szükség van rá. A lánckenő olaj felhasználása akár 50%-kal is csökkenthető.
Kompenzátor
A STIHL kompenzátor, a karburátor szabályzóegysége, gondoskodik arról, hogy a légszűrő növekvő elpiszkolódásánál is a motorteljesítmény, a füstgázminőség és az üzemanyag-felhasználás hosszú időn keresztül közel azonos marad. A szűrőt csak akkor kell tisztítani, amikor a teljesítmény érezhetően visszaesik. Ezáltal lehetővé válik a karbantartás nélküli, hosszabb használat is.
Légszűrőrendszer előleválasztással
A beszívott levegőt egy lendkerék hozza mozgásba. A centrifugális erő révén a nagyobb és nehezebb szennyező részecskék kifelé, továbbá az emelkedő rámpán keresztül felfelé perdülnek. Így az előleválasztó csatornának köszönhetően már rendkívüli mértékben megtisztított levegő jut a légszűrőbe.
STIHL Négycsatornás technológia
A gyújtás előtt az üzemanyag-levegő keverék négy csatornában keveredik össze. Az üzemanyag ezáltal optimálisan ég el, és jelentősen megnő a motor hatékonysága. Az eredmény: kisebb fogyasztás, magas forgatónyomaték, nagy fordulatszám-tartomány.
Oldalsó láncfeszítés
A fűrész láncfeszítése oldalirányban, a lánckerék-fedélen keresztül történik. Ez kizárja az éles fűrészlánccal való érintkezést.
QuickStop láncfék
A QuickStop láncfék védőmechanizmus a motorfűrészek használatában. A láncfék az első kézvédővel hozható működésbe, és a fűrészláncot a másodperc törtrésze alatt leállítja. Elegendő nagyságú visszaütésnél a QuickStop láncfék automatikusan működésbe lép.
Szerszám nélkül nyitható tankzárak
Szabadalmaztatott speciális zár üzemanyag- és olajtartályokhoz. Az ezzel ellátott motoros berendezések tankjai gyorsan, nagyobb erőkifejtése nélkül és szerszám nélkül nyithatóak és zárhatóak.

Adatok

Lökettérfogat (cm3):
31.8
Teljesítmény (kW / LE):
1,5 / 2,0
Vezetőlemez hossz (cm):
35
Fűrészlánc osztása (coll):
3/8" P
Model:
MS 181
Tömeg (kg):
4.3
Teljesítménysúly (kg/kW):
2.9
Hangnyomásszint (dB(A)):
100
Zajteljesítményszint (dB(A)):
112
Rezgésgyorsulás bal/jobb (m/s2):
3,5 / 3,0
STIHL motor (2-MIX / 4-MIX®):
2-MIX
STIHL Oilomatic fűrészlánc típus:
PM3
Könnyűszerkezetes vezetőlemez:
Külön rendelhető tartozék
Mennyiségszabályozású olajszivattyú:
-
Oldalsó láncfeszítés:
Alapfelszereltség
STIHL gyorsláncfeszítés (B):
Külön rendelhető tartozék
Kézi üzemanyag-szivattyú:
-
Dekompressziós szelep:
-
STIHL ElastoStart:
Külön rendelhető tartozék
STIHL ErgoStart (E):
-
Előválasztásos légszűrés:
Alapfelszereltség
HD2-szűrő:
-
Szerszám nélkül nyitható tankzár:
Alapfelszereltség
Szállítási költség:
Ingyenes
107 990 Ft
Irány a webshop
  • Készlet: raktáron

  • Szállítási költség: Ingyenes

  • Szállítási idő: max 3 nap

Irány a webshop

Iratkozz fel azhírlevélre

és értesülj elsőként újdonságainkról, akcióinkról!