Steba SV100 Sous Vide (Professional)

Steba SV100 Sous Vide (Professional)

Steba SV100 Sous-Vide


A STEBA Sous-Vide főzőbe az ételeket vákuumcsomagoltan kell behelyezni, amit könnyedén megoldhat a STEBA vákuumfóliázó vagy fóliahegesztő gépeivel. A sous-vide-álás egy forradalmian új konyhatechnológiai eljárás, mely egyre elterjedtebb a vendéglátóiparban, néhol a háztartásokban.
A STEBA mind a szakma, mind a háziasszonyok igényeit kielégítve hozta létre sous-vide főzőit, melyek közül az SV100 Sous-Vide professional ipari méretének és használhatóságával a sztárséfeknek készült!
A sous-vide-álás lényege az élelmiszerek kíméletes hőkezelése, azaz a sous-vide főzőben alacsony, de állandó hőmérsékleten, hosszú ideig készül el az étel. A sous-vide-áláskor az ételek fűszerezésével óvatosan kell bánni, mert az így készült finomságok íze jóval erőteljesebb, mint ahogy a hagyományos elkészítés során megszoktuk. A sous-vide főző az ételek ízét kiemeli, felerősíti! Nem csak ízletesebb vagy látványosabb étel kerül sous-vide eljárással az asztalra, de az élelmiszerek ásványanyag- és vitamintartalmukat is jóval nagyobb mértékben őrzik meg a hagyományos eljáráshoz képest.
Amennyiben Önnek fontos, hogy vendégei ne csak látványos, de egészséges ételeket fogyasszanak, nyűgözze le őket a STEBA Sous-Vide főzőben készült mesterművekkel!
Az SV100 Sous-Vide főzőjének köszönhetően nem kell aggódnia az idő miatt, biztosan nem fog úszni a konyha egy-egy rendezvény miatt.
A nagy társaságok rendeléseit is könnyedén teljesítheti egy időben, az Ön konyhájában nem kell egymásra várniuk a vendégeknek!A sous-vide főzőben készült ételek eltarthatósága az eljárással nagymértékben növekszik, így akár előre is főzhet!

A STEBA SV100 Sous-Vide főző pontosan beállítható hő-szabályozóval rendelkezik.
A sous-vide főző LCD kijelzőjén látható a kívánt és az aktuális hőmérséklet is, melyet 0,1°C eltéréssel képes megtartani az eljárás során. A STEBA SV100 Sous-Vide főző könnyen mobilizálható, így Ön szükség szerint bármikor, bárhol könnyedén használhatja minden min. 15 cm mélységű edényben, melybe mintegy merülőforralóként állítsa be a sous-vide főzőt.

Steba SV100 főző tulajdonságok:

  • Profi Sous Vide- 0,1C pontosság
  • Vízkeringetővel
  • Hordozható
  • Digitális szabályzás
  • Steba SV 100 Professional Sous Vide Főzőkészülék
  • Remek minőségű, professzionális Sous Vide főzőkészülék
  • Beépített 7,5 liter/perc kapacitású keringető szivattyú
  • Bármilyen szuvidolásra használható tállal, medencével, káddal használható, mely legalább 15 cm mély
  • Adatai, jellemzői:
  • Teljesítmény:1500W
  • Feszültség: 230V
  • Vízkeringetés: 7,5 liter/perc
  • Főzési hőmérséklet: 5–99C-ig 0,1C fokos lépésekben
  • Beállítható idő: 5 perctől – 99 óráig 1 perces lépésekben
  • Tömeg: 2kg
  • Méret: 32 × 14,5 × 13 cm
119 990 Ft
Irány a webshop
    Irány a webshop

    Iratkozz fel azhírlevélre

    és értesülj elsőként újdonságainkról, akcióinkról!