Sera Toxivec Nitrit Eltávolító Akváriumokba 100ml (400 literhez)

Sera Toxivec Nitrit Eltávolító Akváriumokba 100ml (400 literhez)

Vízkezelőszer Akváriumokba - Sera Toxivec

Elsősegély akváriumokban
Az akváriumokba levő baktériumok gondoskodnak a káros anyagok (ammónium, nitrát, nitrit) lebontásáról. Ha valami megzavarja ezt a káros anyag lebontási folyamatot, akkor elszaporodnak a halainkra mérgező anyagok a vízben. Ilyen zavaró tény lehet például, ha a halaknak túl sok táplálékot adunk, vagy nem távolítjuk el az elhalt növényeket.Ha megtörtént a baj, aSera Toxivec gyors segítséget nyújt minden akváriumban. Azonnal lebontja az ammóniumot/ammóniát és a nitritet. Megbízhatóan eltávolítja a klórt és a klór amint. Megköti az agresszív nehézfémeket a csapvízből. Megakadályozza a magas nitrátértékeket és hatékonyan gátolja az alganövekedést.

Elsősegély akváriumokban:

  • Azonnal eltávolítja a rendkívül mérgező ammóniát és a nitritet
  • Megköti a nehézfémeket, például ólom és a réz
  • Eltávolítja a klórt és klór-aminok
  • Csökkenti nitrát tartalmat, és ennek megfelelően gátolja algásodást

Mivel a destabilizáló tényezők (beleértve a túletetést, nagy hal sűrűséget, új telepítéseket valamint az elhanyagolt nagyobb karbantartásokat vagy a kezeléseket), hatalmas szennyezés csúcsokat okozhatnak rendkívül mérgező szennyező anyagok, mint az ammónia és a nitrit hirtelen fordulhat elő az akvárium vízében. Az ilyen vészhelyzetekben, a Sera Toxivec azonnal eltávolítja ezeket a toxikus anyagokat, valamint más, veszélyes anyagokat, mint a klórt és a nehézfémeket. A természetes egyensúlyt gyorsan helyreállítja.

Használatával ideális életkörülményeket teremthetünk az akváriumban.

Adatok

Kiszerelés:
100 ml
Gyártó:
Sera
Gyártói Cikkszám:
02SERA003001
EAN kód:
4001942030014
Paraméterek-:
Csomagolás: Műanyag flakon Ajánlott: Akváriumokba Min.megőrzi: Csomagoláson jelzett ideig Kiszerelések: 100 ml - 250 ml - 500 ml - 5000 ml
Márka név:
Toxivec
2 030 Ft
Irány a webshop
    Irány a webshop

    Iratkozz fel azhírlevélre

    és értesülj elsőként újdonságainkról, akcióinkról!