Sera pH / KH-mínusz Vízkezelőszer 5l

Sera pH / KH-mínusz Vízkezelőszer 5l

Vízkezelőszer Akváriumokba - Sera PH-Minus

A Sera PH-Minus elsősorban a pH érték csökkentéséhez ajánlott, de vízkő eltávolítására is kiválóan használható! Az akvárium fedőlapján lerakódott vízkő csökkenti a fényintenzitást, ezáltal lassul a növények fejlődése. Ezért érdemes nem túl ritkán, pH-minust használva (semmiképpen sem egyéb vegyszert!) forró vízzel áttakarítani a vízköves felületeket, legyen az üveglap, műanyag kábel, vagy egyéb technikai berendezés (szűrő, fűtő).
Tulajdonságok:
 • Lágy víz biztonságosan
 • Csökkenti a pH-t és KH-t
 • Beállítja a karbonát-keménységet
 • Szabályozza a pH értéket
 • Megfelelő enyhén savas vizet biztosít.

Egyes halfajok (pl lazacok, diszkosz és vitorláshal) kedvelik, a nagyon lágy vizet, és tartásukhoz és szaporodásukhoz szükségesek ezek a feltételek. Azonban a vízben gyakran túl magas karbonát keménység (KH), vagy a pH miatt természetes anyagcseré folyamatuk felborulhat. Ezekben az esetekben a folyékony Sera pH / KH mínusz nyújt megbízható és gyors segítséget. A pH-érték és a KH azonnal pontosan beállítható és szabályozható. így létrehozva a megfelelő tartási körülményeket, amely jelentősen hozzájárul a vitalitáshoz és a halak jó közérzetéhez.


Adatok

Kiszerelés:
5 liter
Gyártó:
Sera
Gyártói Cikkszám:
02SERA003580
EAN kód:
4001942035804
Paraméterek-:
Csomagolás: Műanyag flakon Ajánlott: Akváriumokba, kerti tavakba Min.megőrzi: Csomagoláson jelzett ideig Kiszerelések: 100 ml - 250 ml - 500 ml - 5000 ml
Márka név:
pH / KH-minus
22 895 Ft
Irány a webshop
  Irány a webshop

  Iratkozz fel azhírlevélre

  és értesülj elsőként újdonságainkról, akcióinkról!