Sera Med Professional Flagellol Akváriumi Gyógyszer 10 ml (400 liter vízhez)

Sera Med Professional Flagellol Akváriumi Gyógyszer 10 ml (400 liter vízhez)

Sera Med Professional Flagellol

Ostoros bélférgek (Spironucleus/Hexamita) és fehérpont-betegség elleni készítmény díszhalak számára édesvízi akváriumokhoz. A Sera Med Professional Flagellol nagyon könnyen emészthető és minden parazitát biztonságosan és megbízhatóan elpusztít, nemcsak a hal bélrendszerében, hanem betokosodott állapotok (ciszták) esetén is. Már rövid ideig tartó használat után is megbízhatóan semmisíti meg a flagellátákat. Ezen kívül tartalmaz vitaminokat is, amelyek elősegítik a fehérpont-betegség gyors gyógyulását.
Vízelőkészítő édesvízi akváriumban élő díszhalak számára ostoros bélférgek (Spironucleus / Hexamita) és a fehérpont-betegség ellen. Használati utasítás:
 • Használat előtt felrázandó!
 • Adjon 1 ml Flagellol terméket 40 liter vízhez.
 • Öntse a szert az adagolópohárból a vízfelszínre egyenletesen elosztva és egy kanál vagy bot segítségével keverje el az akváriumban.
 • Az akváriumot a kezelés alatt jó szellőztesse át, vegye ki a biológiai szűrőket, kapcsolja le az UV-lámpákat és ne használjon aktívszenes szűrőt.
 • A kezelés lezárásaképpen három nap múlva hajtson végre egy legalább 80 %-os vízcserét az akváriumban.
 • A biológiai szűrőket az ismételt üzembe helyezés előtt feltétlenül tisztítsa meg.
Összetétel 100 ml termékben:
 • 5-Nitro-1,3 thiazol-2-ylazan 14 g,
 • aszkorbinsavpalmitát,
 • menadion-nátriumbiszulfit.
Gyermekektől és háziállatoktól elzárva tartandó. Kerülni kell a bőrrel való érintkezést és a szembejutást. A terméknek elszínező hatása lehet. Szobahőmérsékleten (15-25 C°) és fénytől védett helyen tárolandó. Ne használja élelmezési célokra tartott állatoknál. A lejárat dátuma után ne használja! Más gyógyszerrel együtt ne használja!

Adatok

Kiszerelés:
10 ml
Gyártó:
Sera
Gyártói Cikkszám:
02SERA002202
EAN kód:
4001942022026
Paraméterek-:
Csomagolás: Műanyag flakon Ajánlott : Akváriumi célra fejlesztve Min.megőrzi: Csomagoláson feltüntetve Kiszerelések: 10 ml - 50 ml
Márka név:
Med Professional
5 260 Ft
Irány a webshop
  Irány a webshop

  Iratkozz fel azhírlevélre

  és értesülj elsőként újdonságainkról, akcióinkról!