Sera Florena Növénytáp Oldat 5 Liter

Sera Florena Növénytáp Oldat 5 Liter

Sera Florena Növénytáp Oldat

Sera Florena hatásmechanizmusa

Akváriumi növényekről:

Ellentétben a szárazföldi növényekkel, a vízinövények a tápanyagokat egész felületükön keresztül fel tudják venni. Ezért a vízinövények folyékony trágyázást igényelnek. Bizonyos tápanyagok levelükön keresztül történő felvételéhez folyékony táplálék szükséges, amely valamennyi tápanyagot "nyitott", azaz a növények számára felhasználható formában tartalmazza.
Az akváriumvíznek kissé mozgásban kell lennie, hogy a növények a tápanyagokat mindig meg is kapják.
Sera Florena használata:
olyan folyékony trágya, amely kiegyensúlyozott táplálékkínálattal rendelkezik, melyet a vízinövények leveleiken keresztül vesznek fel. Ehhez a tápanyagkínálathoz tartozik az ásványi anyagok és a nyomelemek mellett a vas is.
Ez a tápanyag az akváriumvízben a Sera vas-teszttel igazolható. Kb. 1 órával a trágyázás után tesztelje az akváriumvíz vastartalmát. 0,5-1 mg/l értéknek kell lennie. Túl kevés vasmennyiség esetén abból kell kiindulni, hogy a felesleges tápanyagokat is felhasználták. A Sera Florena terméket ekkor utánadagolni kell.
A Sera Florena különleges gyártási eljárása által biztosítja, hogy a tápanyagok a vízben olyan sokáig aktívak maradnak, amíg azokat a növény fel nem veszi. A Sera Florena nitrát-, és foszfátmentes és gondoskodik az egészséges, látványos növénynövekedésről.
Ajánlott adagolás:
  • Adagoljon 5 ml Sera Florenát 20 literenkén az akvárium vizébe hetente egyszer vagy szükség szerint.
  • Optimalizálja Sera Florenette tabletta tablettával azon növények tápanyag ellátását, amelyek főként a gyökereken kerestül veszik fel a tápanyagokat.
Ön ilyen egyszerűen tud gondoskodni a Sera-val a megfelelő növénytrágyázásról.
Minőségét megőrzi:
Csomagoláson jelzett ideig
Kiszerelések:
50 ml - 100 ml - 250 ml - 500 ml - 5000 ml

Adatok

Kiszerelés:
5 Liter
Gyártó:
Sera
Gyártói Cikkszám:
02SERA003280
EAN kód:
4001942032803
Márka név:
Sera
21 905 Ft
Irány a webshop
    Irány a webshop

    Iratkozz fel azhírlevélre

    és értesülj elsőként újdonságainkról, akcióinkról!