Sera Floredepot Akváriumi Növény Táptalaj 2,4 kg

Sera Floredepot Akváriumi Növény Táptalaj 2,4 kg

Növény Táptalaj - Sera Floredepot

Vízinövények nélkül nincs élet az akváriumban.

A talajban lévő baktériumokkal együtt a növények egy jól teljesítő tisztító körforgást képeznek. A növények felveszik az ammóniumot és a nitrátot, amely többek között a halak kiválasztásából keletkezik, és ezáltal méregtelenítik a vizet. A növények elvonják az algáktól a táplálékalapot. A fotoszintézis során a növények felveszik a széndioxid táplálékot és a vizet oxigénnel dúsítják, amely a halak számára létfontosságú.

A növények a halaknak rejtőzködési lehetőséget kínálnak és így stresszcsökkentők. A növényekkel sűrűn benépesített akvárium adja meg az egzotikus vízi világ izgalmát.
A Sera Floredepot különösen az újonnan berendezett akváriumoknál, megadja a növények gyors növekedésének, az erős gyökereknek és az egészséges, zöld leveleknek szükséges előfeltételeket.
A Sera Floredepot termékkel kezelt talaj a növények sikeres ápolásának alapját képezi. A káros anyagot lebontó elengedhetetlen baktériumoknak számos növekedési felületet kínál.
A Sera Floredepot értékes huminsavakat és nyomelemeket tartalmaz, nitrát-, és foszfátmentes, optimálisan elősegíti a növények oldalirányú növekedését. A növények a kezdeti növekedési fázis során (4-6 hét) a legjobb ellátást kapják. Ezután el lehet kezdeni a rendszeres növénytáplálást.
A táptalajt egyenletesen terítsük el azokon a területeken, ahová növényeket szeretnénk telepíteni. Ne keverjük össze a normál talajréteggel (kavics), mert az a víz zavarosságához vezethet.

Adatok

Kiszerelés:
2,4 kg
Gyártó:
Sera
Gyártói Cikkszám:
02SERA003375
EAN kód:
4001942033756
Paraméterek-:
Csomagolás: Műanyag doboz Ajánlott : Akváriumokba Min.megőrzi: Csomagoláson jelzett ideig Kiszerelések: 2,4 kg - 4,7 kg
Márka név:
Sera
-6%
4 210 Ft3 995 Ft
Irány a webshop
    Irány a webshop

    Iratkozz fel azhírlevélre

    és értesülj elsőként újdonságainkról, akcióinkról!