Sera Cu-Test 15ml Réz Akváriumi Vízteszt

Sera Cu-Test 15ml Réz Akváriumi Vízteszt

Akváriumi Vízteszt - Sera Cu-Test 15ml:

A Sera víztesztek előjelző rendszerként működnek, ezzel tudjuk az optimális vízminőségtől való eltéréseket megállapítani. Ha az eltérés mértéke túlságosan nagy, akkor azonnal intézkedhetünk. A Sera víztesztek igen pontosak, és könnyen kezelhetők, használatukkal az akvárium gondozása nem jelent nagy munkát.
A Sera teszteket és a Sera vízkezelőket egymáshoz hangolták.
A vízminőség a halak származási helyein nagyon eltérő lehet. Ha ugyanarról a területről származó halakat tartunk (biotóp akvárium), egyszerűbb dolgunk lesz a víz minőségének beállításakor.
A réz a halak, a gerinctelen állatok és a mikroorganizmusok számára mérgező. A réz a csapvízen és a réztartalmú gyógyszereken keresztül kerülhet az akváriumba. A túladagolás elkerülésének érdekében a réztartalmat körültekintően ellenőrizzük.
A Sera Cu-teszt segítségével a rézszintet gyorsan és pontosan meg lehet állapítani. Az ideális érték 0,0 mg/l. 0,3 mg/l rézszint felett a csigák elpusztulnak. 1,0 mg/l érték felett minden akváriumi élőlény elpusztul.
A mérést javasolt vízcserénél (a friss vizet mérjük) elvégezni. Abban az esetben is célszerű mérést végezni, ha halaink nem jól érzik magukat és ha réztartalmú gyógyszert használunk.
Túl magas érték esetén javasolt nagy vízcserét végezni rezet nem tartalmazó vízzel. Ezen kívül dupla adag Sera Aqutan, Sera Nitrivec, Sera Toxivec alkalmazása.

Adatok

Kiszerelés:
15 ml
Gyártó:
Sera
Gyártói Cikkszám:
02SERA004710
EAN kód:
4001942047104
Paraméterek-:
Csomagolás: Papírdoboz Ajánlott: Akváriumokba Kiszerelés: 15ml Min.megőrzi: Csomagoláson jelzett ideig
Márka név:
Sera
4 230 Ft
Irány a webshop
    Irány a webshop

    Iratkozz fel azhírlevélre

    és értesülj elsőként újdonságainkról, akcióinkról!