Sera CO2-Test (tartós) Szén-dioxid Teszt

Sera CO2-Test (tartós) Szén-dioxid Teszt

Akváriumi Vízteszt - Sera CO2-Test 15ml:

A Sera víztesztek előjelző rendszerként működnek, ezzel tudjuk az optimális vízminőségtől való eltéréseket megállapítani. Ha az eltérés mértéke túlságosan nagy, akkor azonnal intézkedhetünk. A Sera víztesztek igen pontosak, és könnyen kezelhetők, használatukkal az akvárium gondozása nem jelent nagy munkát.
A Sera teszteket és a Sera vízkezelőket egymáshoz hangolták.
A vízminőség a halak származási helyein nagyon eltérő lehet. Ha ugyanarról a területről származó halakat tartunk (biotóp akvárium), egyszerűbb dolgunk lesz a víz minőségének beállításakor.
A szén-dioxid (CO2) minden növény számára fontos tápanyag, hiszen csak a CO2-vel tudja a növény a fotoszintézis során a szerves kötéseket növekedéséhez felépíteni. A szén-dioxid stabilizálja a karbonátkeménységet, állandó szintre csökkenti, illetve stabilizálja a kívánt pH-értéket.
A Sera CO2-teszt segítségével a szén-dioxid szintet gyorsan és pontosan meg lehet állapítani. Az ideális érték 10-40 mg/l.
A mérést javasolt naponta elvégezni.
Túl magas érték esetén a CO2 adagolást vegyük vissza. Nagyon magas érték esetén a vizet membrán pumpával (Sera Air) és porlasztóval (Sera Air Set) szellőztessük át. A Seramic CO2 vezérlés teljesen automatikusan szabályozza a CO2 adagolást.
Túl alacsony érték esetén emeljük a szén-dioxid szintjét Sera CO2 rendszerrel. Kisméretű akváriumoknál a Sera CO2 Start-ot alkalmazzuk.

Adatok

Kiszerelés:
15 ml
Gyártó:
Sera
Gyártói Cikkszám:
02SERA004320
EAN kód:
4001942043205
Paraméterek-:
Csomagolás: Papírdoboz Ajánlott: Akváriumokba Min.megőrzi: Csomagoláson jelzett ideig
Márka név:
Sera
4 690 Ft
Irány a webshop
    Irány a webshop

    Iratkozz fel azhírlevélre

    és értesülj elsőként újdonságainkról, akcióinkról!