Sera Baktopur Direct Akváriumi Gyógyszer 100 tabletta

Sera Baktopur Direct Akváriumi Gyógyszer 100 tabletta

Akváriumi Gyógyszer - Sera Baktopur Direct

A díszhalaknál a belső bakteriális megbetegedéseket a felfúvódott hasról, legtöbbször pikkelybántalmakkal és kidülledt szemmel kísérve ismerheti fel. A további tünetek a hintázó úszás, sötét elszíneződés, étvágytalanság, és a végső szakaszban teljes apátia.
Még ha viszonylag későn is ismeri fel a betegséget, akkor is segít a Sera Baktopur Direct. Gyorsan felszívódik a halak setjeibe és belülről küzdi le a betegséget, ezért minden fázisban eredményes. További előnye, hogy a még egészséges halakat is megvédi a fertőzésektől. Súlyos esetekben a Baktopur Direct-et intenzív fürdőként kell alkalmazni.
Használatakor 50 liter akváriumvízhez adjon egy tablettát. A kezelés alatt jól levegőztesse az akváriumot. Állítsa le a CO2 készüléket. A tabletta használatakor nem szabad aktív szén szűrést alkalmazni. 3 nap múlva végezzen 50%-os vízcserét. Amennyiben a halakon még látszódnak a betegség jelei, úgy ismételje meg a kezelést.
Ha egészségesek a halak, akkor a vízcsere után a vizet Sera Aquatan-nal és Sera Nitrivec-kel elő kell készíteni. Ez azért nagyon fontos, mert a Sera Baktopur Direct a szűrőben levő hasznos baktériumokat is elpusztítja. Kiegészítésként ajánljuk a Sera Super Carbon-nal való szűrést. A kezelés után erősítse meg halai ellenálló képességét Sera Fishtamin vitaminkúrával.

Adatok

Kiszerelés:
100 tabletta
Gyártó:
Sera
Gyártói Cikkszám:
02SERA002595
EAN kód:
4001942025959
Paraméterek-:
Csomagolás: Papírdoboz Ajánlott : Díszhalak gyógykezelésére Min.megőrzi: Csomagoláson jelzett ideig Kiszerelések: 8 tabletta - 24 tabletta - 100 tabletta
Márka név:
Baktopur
14 180 Ft
Irány a webshop
    Irány a webshop

    Iratkozz fel azhírlevélre

    és értesülj elsőként újdonságainkról, akcióinkról!