Paradicsomlé – 3 L 100%

Paradicsomlé – 3 L 100%

Mitől olyan sokoldalú a Simon Gyümölcs paradicsomlé?

Hatvan környéke híres paradicsomtermő vidék. Sastelki gyümölcsösünkben is ideálisak a viszonyok különféle paradicsomfajták termesztésére, melyeket gondos nevelés után nyár közepén szüretelünk. A finom, lédús paradicsomokat frissen, hidegen préseljük, majd egy minimális hőkezeléssel gondoskodunk az eltarthatóságról. Nem használunk tartósítószert, nem adunk hozzá se aromát, se cukrot, és véletlenül se dolgozunk sűrítményekkel. Így őrzi meg a 100 százalékos paradicsomlé igazi természetes ízvilágát, és egészséges tulajdonságait.

Ez a tiszta, 100%-os Simon Gyümölcs paradicsomlé önmagában is frissítő, tartalmas ital, de házi paradicsomléként főzéshez is fantasztikus!

A pirosló paradicsomlé gazdag, édes ízvilágára mindannyian nosztalgiával gondolunk, akár az iskolai menza paradicsomos fogásait, akár a mama konyháját átjáró illatokat idézzük fel. A magyar gasztrokultúra elképzelhetetlen lenne nélküle, de a zamatos paradicsomlé modern újraértelmezésekben is derekasan helytáll. Ugyanis az illatos lé rostossága számos vitamin és ásványi anyag forrása. Ha pedig egészségmegőrző hatása nem volna elég, például a híres neves Bloody Mary koktélnak is ínycsiklandó paradicsomlé a fő alapanyaga.

Az érett paradicsom jótékony hatásaiban is sokoldalú. Tartalmaz oldott szénhidrátokat, savakat, ásványi anyagokat, vitaminokat, és karotinoidokat is. Utóbbiak adják a jellegzetes sárgás-pirosas színt, de közéjük tartozik az antioxidáns hatású likopin is. Nem mellesleg pedig kozmetikusok is jó szívvel ajánlják a rendszeres paradicsomfogyasztást, az emlegetett likopin többek között segít a káros UV sugarak elleni védelemben.

Ha kedveled az illatos paradicsomok nyers, édeskés ízvilágát, jó szívvel ajánljuk ezt az üdítő levet! Egészségedre!

2 690 Ft
Irány a webshop
    Irány a webshop

    Iratkozz fel azhírlevélre

    és értesülj elsőként újdonságainkról, akcióinkról!