NGP S461Y T475 benzines fűnyíró

NGP S461Y T475 benzines fűnyíró

NGP S 461Y T475 benzines fűnyíró terméktulajdonságok:

NGP hajtás nélküli benzines fűnyíró, négyütemű NGP 139 cm3 motorral és 46 cm vágószélességgel. Motorja és vágószélessége a közepes kategóriába tartozik, hagyományos számítási modszerrel 4,5 LE teljesítményű. Ez a fűnyíró mulcsozó fűnyírásra is használható, a mulcsozóék tartozék. Mulcsozással lehet a legszebb gyepfelületet kialakítani, csökkenti a gazosodást is, viszont gyakrabban kell nyírni a füvet. Tartozék idom segítségével oldalkidodós fűnyíróvá is alakítható. Az NGP S461VY fűnyíró tolókarja teljes egészében összecsukható, gyorszáras, egyszerűen használható. Kengyeles kialakítású kapcsolóját jobb és bal kézzel egyformán lehet kezelni, a tolókar puha, rezgéscsillapító bevonatú. Magasságállítása hét fokozatban, a fűnyíróházon központi karral állítható. Kerekei golyóscsapágyakon forognak, ez nagyobb terhelhetőséget jelent. Fűgyűjtője szövet anyagú, könnyű tárolni, telítettség jelzős. Ajánlott közepes területek, kertek, udvarok, telkek teljes fűnyírására.

A fűnyíró motort olajjal fel kell tölteni, és azt rendszeresen cserélni kell! Ajánlott az SAE-30 nyári olaj.

NGP S 461Y T475 benzines fűnyíró műszaki adatok:

 • Fűnyíró motor: NGP, 4 ütemű, OHV, 139 cm3
 • Fűnyírás funkciók: fűnyírás fűgyűjtővel, mulcsozó fűnyírás, oldalkidobóssá alakítás és kaszálék egy sorba rendezés a fűnyíró mögött
 • Fűnyírás szélesség: 46 cm
 • Fűgyűjtő űrtartalom: 60 liter, telítettségjelzővel
 • Kerekek: golyóscsapágyazottak, elöl 180 mm, hátul 200 mm átmérőjű
 • Fűnyírás magasságállítás: központi karos, 7 fokozatban 25-75 mm között
 • Súly: 32 kg
 • Garancia: 1 év

Az NGP fűnyírók évek óta jelen vannak Magyarországon, alacsonyabb árfekvésük ellenére kimondottan jó a megbízhatóságuk. NGP motort az Agrimotor is használ kapálógépek gyártásakor. Alkatrész ellátottságuk megfelelő.

82 900 Ft
Irány a webshop
  Irány a webshop

  Iratkozz fel azhírlevélre

  és értesülj elsőként újdonságainkról, akcióinkról!