Napelemes fali lámpa távirányítóval JX-858A Silver

Napelemes fali lámpa távirányítóval JX-858A Silver
  • Napelemes fali lámpa távirányítóval JX-858A Silver
  • Napelemes fali lámpa távirányítóval JX-858A Silver

Anyaga: ABS műanyag

Töltés: Napelemes töltés

Vízálló: Igen

Üzemi feszültség: 5V

Méretek:

Magasság: 175mm

Hossz: 199mm

Műszaki adatok:

- Három választható mód: 1. biztonsági fény mód (amikor mozgást érzékel éjszaka. Mozgásérzékelő automatikusan be- és kikapcsolja a világítást) 2. Intelligens fényerő-szabályozási mód (a fény egész éjjel marad, és világosabbá válik, ha mozgást észlel) 3. Állandóan bekapcsolva, egész éjszaka mód (a lámpa éjszaka automatikusan bekapcsol, és egész éjszaka marad.)

- Széleskörű alkalmazás: Kültéri napelemes lámpák, kertek, úszómedencék, kerítések, udvarok, autóbeállók, lépcsők, külső falak stb. számára alkalmasak, hőálló, időjárásálló, nem kell aggódnia a kültéri károk miatt.

- Automatikus bekapcsolás: A PIR mozgásérzékelő képes letapogatni a hőforrást, amely folyamatosan mozog az érzékelési tartományon belül. Ha valaki megjelenik a területen, a lámpa automatikusan felkapcsol.

- Solar Light: A napelemes lámpa napközben 6 órányi töltést igényel, éjszaka pedig 8 óra normál működést. Nincs szükség vezetékekre, így gazdaságos, alacsony szén-dioxid-kibocsátású és környezetbarát élettartamot biztosít.

- Gyors töltés: A napelemes töltés a fény időtartamától és az időjárási viszonyoktól függ. Minél erősebb a nap, annál rövidebb a töltési idő. Felhős vagy esős napokon az akkumulátor hatékonysága csökken, ami rövidebb világítási időt eredményez.

-69%
13 190 Ft4 190 Ft
Irány a webshop
    Irány a webshop

    Iratkozz fel azhírlevélre

    és értesülj elsőként újdonságainkról, akcióinkról!