Megelőzöm a számolási zavart!

Megelőzöm a számolási zavart!
  • Megelőzöm a számolási zavart!
  • Megelőzöm a számolási zavart!

Ide kattintva elolvashatja a könyv előszavát

Ide kattintva elolvashat egy részletet a könyvből

Ez a könyv azért született, hogy a szülőknek és a pedagógusoknak tanácsokkal, ötletekkel, játékos feladatokkal segítsen gyermekük vagy tanítványuk számolási képességeinek fejlesztésében, figyelembe véve az életkori sajátosságokat. A könyv használatával megelőzhetjük a számolási zavar, a diszkalkulia kialakulását, amely, ha megmarad, később kudarchoz vezethet az iskolai tanulás során.

A könyv a csecsemőkortól öt-hat éves korig nyújt tanácsokat, ötleteket, fogalmaz meg alapszabályokat. Tartalmaz továbbá két játékos feladatgyűjteményt, amelyek a számolási zavar megelőzésére lettek kidolgozva. Ezek a három-, négy- és ötéves, már beszélő kicsiknek írt Szám-old(ó) 1. és az iskola előtti évben járó nagycsoportosoknak kidolgozott Szám-old(ó) 2. című matricás foglalkoztatók. A célszerűen összegyűjtött versek, mondókák a kötetben található QR-kód segítségével meg is hallgathatók a TINTA Könyvkiadó honlapján, így a kicsiknek könnyebb lesz feleleveníteniük őket. A könyvben található rajzok és színes matricák szintén segítik a gyermekek figyelmének megragadását és fenntartását.

A szerzőnek a TINTA Könyvkiadónál korábban megjelent, az olvasási zavarok megelőzését segítő két kötetét (Megelőzöm a diszlexiát!, Legyőzöm a diszlexiát!) kiegészítve egy komplex eszköztárat kínálunk az iskola előtt álló óvodások és a kisiskolások számára.

A kötetben található verseket, mondókákat elmondja: Németh Alexa

A mondókák fülre kattintva hallgathatja meg a verseket.

Adatok

Megjelenés dátuma:
2022
Oldalszám:
100
Kötés típusa:
puhafedeles
Formátum:
A/4
Szerző:
B. Gaál Katalin
Alcím:
A diszkalkulia megelőzését segítő tanácsok szülőknek és pedagógusoknak
Gyártó:
TINTA Könyvkiadó
Ean:
9789634093251
-20%
3 990 Ft3 192 Ft
Irány a webshop
    Irány a webshop

    Iratkozz fel azhírlevélre

    és értesülj elsőként újdonságainkról, akcióinkról!