KingStar Levendulás Szilika Gél Macska Alom 10 Liter

KingStar Levendulás Szilika Gél Macska Alom 10 Liter

KingStar Levendulás Szilika Gél Macska Alom 10 Literes

Kiváló nedvességszívó és szagmegkötő képesség mellett gazdaságos és olcsó.

Gazdaságos és olcsó felhasználás: Összehasonlítva a hagyományos almokkal a KingStar szilika gél macskaalom kiválónedvszívó képességének és tartósságának köszönhetően sokkal gazdaságosabb. Kiváló nedvszívó és szagmegkötő képesség: A granulátumokban található mikroszkopikus pórusok milliói mint egy szivacs olyan gyorsan szívják fel a folyadékot. a szagokat és a piszkot belül tartják. Piszok és pormentes:

A KingStar különleges méretének és formájának köszönhetően nem tapad a macska szőréhez és tappancsához. Pormentes, nem irritálja a macska szemét és orrát. 100% Természetes és biztonságos: A KingStar macskaalom 100% természetes, biológiailag lebomló, nem mérgező és természetbarát.

Használati utasítás: 3,5-4cm vastagságban töltse fel az alomtálcát KingStar alommal. Helyezze az alomtálcát száraz, meleg helyre. Tartsa tisztán és frissen az almot, távolítsa el az ürüléket naponta az alomból. A teljesen elhasznált almot pótolja friss KingStar alommal. Figyelem: Azért, hogy segítsen megszokni kedvencének az új almot, az első néhány használatkor keverje az új KingStar almot a régivel. Amennyiben egynél több macska használja az almot, ajánlatos a használt almot gyakrabban eltávolítani, mintsem több almot helyezni az alomtálcába.

Adatok

Kiszerelés:
10 liter
Gyártó:
KingStar
EAN kód:
6933846288124
Márka név:
KingStar
4 990 Ft
Irány a webshop
    Irány a webshop

    Iratkozz fel azhírlevélre

    és értesülj elsőként újdonságainkról, akcióinkról!