Hecht 3739 el. ventilátor 60W

Hecht 3739 el. ventilátor 60W

Termék tulajdonságai:

feszültség 230 V/50 Hz
teljesítmény60 W
tömeg3,7 kg
magasság99 cm
sebesség3

A Hecht 3739 egy kiválóan felszerelt, nagyon csendes ventilátor, levegő ionizátor funkcióval, melynek köszönhetően, nem csak a meleg nyári napokon fogja értékelni.
A vezérlőpanel közvetlenül a készülék tetején található vagy pedig távirányítóról is működtethető. A beállított üzemmódok és az aktuális szoba hőmérséklet a kezelőpanel kijelzőjén jelenik meg. A kijelző háttérvilágítása piros színű, ami egyetlen gomb nyomással ki- és bekapcsolható. A légsebesség három fokozatban állítható be. Lehetőség van a fix illetve a forgó üzemmódok közötti váltásra. A Hecht 3739 egyik különlegessége a 3 féle "légáram" üzemmód állítási lehetőség. NORMAL üzemmódban a ventilátor hagyományosan , normál módon fúj. A NATURAL üzemmódban a kültéri, változó szél erősség szimulálódik. Még a NIGHT, éjszakai üzemmódban optimálisan, csendesen fújja a levegőt a ventilátor a kényelmes és zavartalan alvás érdekében. Az automatikus kikapcsolási időzítő 1-8 óra idő intervallumban állítható.

Levegő ionizáló funkció:
Ventilátor esetén a levegő ionizálását negatív ionokkal lehet aktiválni. Miért olyan kedvezőek a negatív ionok a szervezetünk számára? A természetben mind negatív, mind pozitív ionok megtalálhatóak a levegőben, melynek megközelítő aránya egyenlő. Ez az egyensúly gyakran felborul abban a környezetben amelyben élünk. Ebben jelentős szerepet töltenek be az elektronikus eszközök, televíziók, számítógépek, nyomtatók, fénymásolók és egyéb berendezések, amelyeket otthon vagy épp a munkahelyünkön használunk. Ezek mind jelentősen növelik a pozitív ionok jelenlétét.

A szervezet pozitív ionjai nyilvánvalóan károsak. A szabad gyökökkel együtt sejt-oxidációt okoznak, ami károsan hat a szervezetünkre és öregedést eredményez. Ezek növelik a vér sav tartalmát, ami fáradtságot, gyengeséget, koncentráció zavart, légzési nehézséget, alvászavarokat, vérnyomás emelkedést és sok más problémát okoznak. Az idegrendszer és az immunrendszer gyengül a hosszú távú pozitív ionokkal való érintkezés során és a sejtek rákos megbetegedéséhez vezetnek.

A negatív ionok semlegesítik a pozitív ionokat. A természetben a negatív ionok száma nő, például egy vihar során. Mindannyian tudjuk, hogy egy vihar után mennyivel tisztább a levegő, jobb lélegezni, frissebbnek érezzük magunkat. A negatív ionok támogatják az immunrendszert, csökkentve a szabad gyökök előfordulását. Az ionizátornak köszönhetően jobb mentális közérzet, jobb koncentráció és jobb teljesítmény érhető el. A negatív ionok megkönnyítik a légzést, csökkentik a fáradtságot és biztosítják a nyugodt alvást.

Adatok

Gyártó:
Hecht
Termékverzió:
Hecht 3739 el. ventilátor 60W
Gyártói Cikkszám:
HECHT-3739
Szállítói cikkszám:
HECHT3739
Normál szállítás:
1290 Ft
Prémium szállítás:
2300 Ft
EAN kód:
8595614925556
19 990 Ft
Irány a webshop
    Irány a webshop

    Iratkozz fel azhírlevélre

    és értesülj elsőként újdonságainkról, akcióinkról!