Frontline Combo Macska Bolha - Kullancsirtó csepp

Frontline Combo Macska Bolha - Kullancsirtó csepp

Frontline Combo Cat

Javallat: Elsősorban bolhák ellen alkalmazható, valamint kullancsok és/vagy szőrtetvek ellen. Bolhák ellen (Ctenocephalides spp.). Az újrafertőződés elleni inszekticid hatás kifejlett bolhák esetében 4 hétig tart. A bolhák szaporodásának megakadályozására a fejlett bolhák által lerakott peték (ovicid hatás), az abból kikelő lárvák és bábok (larvicid hatás) fejlődésének gátlása az alkalmazást követő 6 hétig tart.

Kullancsok ellen (Ixodes ricinus, Dermacentor variabilis, Rhipicephalus sanguineus). A termék 2 héten keresztül folyamatosan tartó atkaölő hatással rendelkezik kullancsok ellen. Szőrtetvek ellen (Felicola subrostratus).

A termék felhasználható a bolhacsípés okozta allergiás bőrgyulladás (Flea Allergy Dermatitis, FAD) kezelési stratégiájának részeként.

Adagolás: Egy macskának egy 0,5 ml-es pipetta tartalmának bőrre történő helyi alkalmazása, ami 5,0 mg/ttkg fipronilnak és 6,0 mg/ttkg S-metoprénnek felel meg.

Kezelés módja: A pipetta tartalmát cseppentsük a szőrt széthúzva közvetlenül a bőrre a két lapocka közé. A kezelés után 24 órával a készítmény a teljes bőrfelületen és a szőrzeten szétterjed. A kezelés előtt és után 48 órával ne fürdessük meg az állatokat. A továbbiakban eső, napsugárzás, samponos fürdetés nem befolyásolják lényegesen a védettség időtartamát. Ellenjavallat: Adatok hiányában 8 hetesnél fiatalabb és/vagy 1 kg-nál könnyebb macskakölyköknél nem alkalmazható. Nem alkalmazható beteg (szisztémás betegség, láz) illetve lábadozó állatokon.

Nyulakon nem szabad alkalmazni, mert nemkívánatos reakciók, elhullás is előfordulhat. Ezt a terméket speciálisan macskáknak fejlesztették ki.

Adatok

Gyártó:
Frontline
EAN kód:
2300000003550
Márka név:
Frontline
Paraméterek-:
Csomagolás: Műanyag PipettaMennyiség: 0,5 mlAjánlott : MacskáknakMin.megőrzi: Csomagoláson jelzett időpontig
3 389 Ft
Irány a webshop
    Irány a webshop

    Iratkozz fel azhírlevélre

    és értesülj elsőként újdonságainkról, akcióinkról!