Dragon Walking Stick sétapálca

Dragon Walking Stick sétapálca
  • Dragon Walking Stick sétapálca
A kínai mitológiában a sárkány rendkívül fontos szerepet tölt be. Egyrészt az ember segítőjeként jelenik meg idegen világokban másrészről a kínai állam erejének a megtestesítője. Az európai mitológiában szintén megjelenik a sárkány. Itt általában a gonoszt testesíti meg akivel megküzd a lovag, hogy elnyerje a királylány kezét.
A sárkány minden kultúrában rendkívüli erővel megáldott teremtmény akit tisztelet övez. Éppen ezért esett a Cold Steel választása is a sárkány motívumra a sétapálca tervezésekor. A mintát a Cold Steel vezetőjének Lynn C. Thompsonnak a magángyűjteményében szóló részletes faragású sárkány sétapálca szolgáltatta. A végeredmény rendkívül dekoratív lett. A sárkány pikkelyei végigfutnak a pálca teljes hosszán.
A sétapálca a legerősebb polipropilénből készült fröccsöntési eljárással. A pálca ellenálló az időjárási viszontagságokkal szemben és lényegében elpusztíthatatlan. Funkcióját sétapálcaként tökéletesen betölti, de rendkívüli strapabírósága egy önvédelmi szituációban is nélkülözhetetlen társsá teszi.


Dragon Walking Stick sétapálca - specifikáció:

  • Teljes hossz: 110,3 cm
  • Fej hossz: 11,7 cm
  • Tömege: 680 g

Adatok

Gyártói cikkszám:
91PDRZ
32 590 Ft
Irány a webshop
    Irány a webshop

    Iratkozz fel azhírlevélre

    és értesülj elsőként újdonságainkról, akcióinkról!