Digitális fürdétö szett Bébé-jou Sense Plus 8 részes Taupe

Digitális fürdétö szett Bébé-jou Sense Plus 8 részes Taupe

Teljes design csomag a Bébé-jou Sense megvásárlásához. Itt 8 alapvetõ babaápolási terméket találsz. Jelentõs megtakarítás az egyes részek vásárlásakor

A készlet tartalma: a Sense digitális fürdõkád és egy fényre lakkozott bükkfa állvány, egy pelenkázó vödör, egy manikûrkészlet, egy hajkefe és egy fésû, mosdótál, törlõkendõ doboz a fürdõkádhoz és egy lefolyótömlõ. Röviden:Egy egész készlet a baba fürdetéséhez

A baba fürdetése egy mindennapi rituális. Az állványon lévõ fürdõkáddal lehetõség nyílik a gyerekjátékokkal való játékra és a babat bárhol lehet furdetni . Az állvánnyal ellátott kád ezután addig marad a szobában, ameddig csak akarja, és a dizajnja hatással lesz a helyiségben lévõ kornyezetre . A Bébé-Jou Sense fürdõkád dizájnállványa ezt a koncepciót demonstrálja, a mûanyag és a bükkfa lábak észrevehetõ kombinációjával.

A kényelmes és gondosan megépített dizájner baba Bébé-jou Sense digitális fürdõkád a Click rögzítõ rendszer második generációjával van felszerelve. Csak 1 kattintás, és a kád könnyen és biztonságosan áthelyezhetõ a Sense kád alatti állványra. Könnyen rákattintható a tálcára, ha le van választva az állványról. A Bébé-Jou fürdõkádja optimálisan tartós anyagból készült, és színe a többi termékkel összhangban van.

 • Könnyen tisztítható
 • Sima felülettel rendelkezik, éles szélek nélkül, és könnyû tisztítani.
 • Anatómiai alak a gyermek életének idõszakában.
 • Új tervezésû kádlefolyó a leeresztõ tömlõ csatlakozójának korai rögzítéséhez.
 • Optimális magasságú, nyitott fürdéshez tervezett állvány.
 • Egy polc a babakád alatt,biztosítja a kényelmes tárolást a fürdetés közben tartozékokra.
 • Kéztörlõ vagy törölközõtartó
 • A biztonságot a tesztelés legkiválóbb hatósága, a német TUV-vizsgáló laboratórium tesztelte.

A nagyon stabil kád Sense állvány lábai lakkozott bükk fából készültek, FSC tanúsítvánnyal. Meleg, modern megjelenést kölcsönöz. Praktikus segédeszközökkel van felszerelve. A tágas mûanyag polc elegendõ helyet biztosít például sampon, haj, vizes játékok vagy hajolaj számára. Ez azt jelenti, hogy minden szükséges dolog kéznél van, hogy még a legkisebbekkel is élvezze a fürdetést . Az innovatív rögzítési rendszer biztosítja, hogy a kád könnyen rögzíthetõ az állványhoz és könnyen eltávolítható legyen. Kattintás után zavartalanul és biztonságban fürdessük a babát.

Méret csomagolással: 79,5x40x46 cm Súly csomagolással együtt: 5,183 kg

Adatok

Márka :
Bébé-Jou
Szállítási költség:
490 Ft
EAN:
8714929004156
Szállítói Cikkszám:
B428905
79 990 Ft
Irány a webshop
 • Készlet: raktáron

 • Szállítási költség: 490 Ft

 • Szállítási idő: max 3 nap

Irány a webshop

Iratkozz fel azhírlevélre

és értesülj elsőként újdonságainkról, akcióinkról!