Crispy Pellets - Guinea Pigs tengerimalac eledel 2 kg

Crispy Pellets - Guinea Pigs tengerimalac eledel 2 kg
  • Crispy Pellets - Guinea Pigs tengerimalac eledel 2 kg

Crispy Pellets - Guinea Pigs tengerimalac eledel 2 kg

Az ízletes és rostokban gazdag Versele-Laga Crispy Pellets 2kg tengerimalac eledel mindenféle tengerimalac számára teljes értékű tenyésztői eledel, amely sok fehérjét és hozzáadott kalciumot tartalmaz, és C-vitaminban is gazdag. Igazán étvágygerjesztő! A mindent egyben tartalmazó pelletekkel kiküszöbölhető a szelektív táplálkozás, a gazdag összetétel pedig serkenti a növekedést.

A pelletekben lévő "Happy & Healthy" keveréknek köszönhetően a Versele-Laga Crispy Pellets eledelben megtalálható az összes olyan tápanyag, amelyre kedvencének a hosszú, egészséges és boldog élethez, illetve a növekedéshez szüksége van. És ez még nem minden! A nagy rosttartalom és a különleges alakú pelletek a fogakat is kiváló állapotban tartják. A Florastimul ugyanezt teszi az emésztéssel, a jukkakivonat pedig csökkenti az állat életterének kellemetlen szagát. Másra nincs is szükség. A Versele-Laga Crispy Pellets Guinea Pigs Breeder könnyen felismerhető a boltokban szembeötlően sötétzöld színű csomagolásáról.

Ne gondolkozzon, hogy kipróbálja-e, rendeljen egy zsákkal. Tengerimalacai meg fogják köszönni. Ez a termék kis kiszerelésben is kapható, de a Crispy Pellets Guinea Pigs kevesebb fehérjét, kalciumot és vitamint tartalmazó, általános eledel. A könnyebb összetétel megelőzi az elhízást, mert normál aktivitású állat energiaszükségletéhez van igazítva. Használati utasítás: Naponta legfeljebb 50 g eledel szükséges állatonként. Ha Crispy Snacks csemegét is etet (legfeljebb a teljes napi adag 25 %-áig), akkor csökkentse a fő eledel mennyiségét. Mindennap adjon friss eledelt és ivóvizet!!! Mindig adjon friss szénát és sok friss vizet!!!

Analitikai összetevők:

Fehérje 17,5 % Zsírtartalom 3,5 % Nyersrost 19,5 % Nyershamu 8,5 % Kalcium 1,5 % Foszfor 0,75 % Tápértékkel rendelkező adalékanyagok Vitamin A 12.000 NE/kg Vitamin D3 1.400 NE/kg Vitamin E 95 mg/kg Vitamin C 3.500 mg/kg E1 (vas) 120 mg/kg E2 (jód) 2,5 mg/kg E4 (réz) 12 mg/kg E5 (mangán) 90 mg/kg E6 (cink) 84 mg/kg E8 (szelén) 0,24 mg/kg Antioxidáns(ok)

Összetétel:

Növényi eredetű melléktermékek Növényi fehérjekivonat Magok Ásványok FOS (Frukto-oligoszacharidok) Jukka

Etetési útmutató:

Kifejlett, normál aktivitású tengerimalac napi átlagos táplálékszükséglete 35-90 gr között ajánlott, amely eltérhet nagyságtól, fajtától, kortól függően. A valós táplálék szükséglet mennyiségének meghatározása legjobban a tengerimalac a rendszeres testtömeg ellenőrzésével állapítható meg. Egyszerűen szárazon etethető. Friss ivóvíz mindig álljon szabadon a tengerimalac rendelkezésére. Adjon mindig elegendő friss szénát kiegészítésként!!! Tárolás: Fénytől védve, hűvös, száraz helyen tárolandó.

Felhasználható:

A dobozon, csomagoláson jelzett időpontig.

Adatok

Kiszerelés:
2 kg
Gyártó:
Versele Laga
Gyártói Cikkszám:
461162
EAN kód:
5410340611623
Paraméterek-:
Súly: 2kgAjánlott : Tengeri malacoknakMin.megőrzi: Csomagoláson jelőlt ideig
Márka név:
Crispy
2 510 Ft
Irány a webshop
    Irány a webshop

    Iratkozz fel azhírlevélre

    és értesülj elsőként újdonságainkról, akcióinkról!