Crispy Muesli - Guinea Pigs tengerimalac eledel 1 kg

Crispy Muesli - Guinea Pigs tengerimalac eledel 1 kg

Crispy Muesli - Guinea Pigs tengerimalac eledel

Az ízletes és rostokban gazdag Versele-Laga Cavia Crispy Muesli Guinea Pigs finom szénát, sokféle zöldséget és pelyhet tartalmazó teljes értékű eledel... Igazán gyümölcsös! Változatos ínyenckeverék tengerimalacok számára.

A benne lévő "Happy & Healthy" golyócskáknak köszönhetően a Crispy Muesli eledelben megtalálható az összes olyan tápanyag, amelyre tengerimalacának a hosszú, egészséges és boldog élethez szüksége van. A rostban gazdag összetétel jó formában tartja a beleket és a fogakat is. C-vitamint is tartalmaz, mert a tengerimalacok – akárcsak az emberek – nem tudnak meglenni nélküle.

Ne gondolkozzon, hogy kipróbálja-e, rendeljen egy zacskóval! Kis rágcsálója meg fogja köszönni. Próbálja ki a Crispy Snacks csemegéinket is, biztos, hogy talál egyet kedvenc tengerimalaca számára.

Használati utasítás:

Naponta legfeljebb 50 g eledel szükséges. Ha Crispy Snacks csemegét is etet (legfeljebb a teljes napi adag 25 %-áig), akkor csökkentse a fő eledel mennyiségét. Mindennap adjon friss eledelt és ivóvizet!!! Mindig adjon friss szénát és sok friss vizet!!!

Analitikai összetevők:

Fehérje 15 % Zsírtartalom 3 % Nyersrost 13 % Nyershamu 7 % Kalcium 1 % Foszfor 0,55 % Vitamin A 11.100 NE/kg Vitamin D3 1.100 NE/kg Vitamin E 75 mg/kg Vitamin C 380 mg/kg E1 (vas) 90 mg/kg E2 (jód) 1,9 mg/kg E4 (réz) 9 mg/kg E5 (mangán) 68 mg/kg E6 (cink) 65 mg/kg E8 (szelén) 0,18 mg/kg Színezék(ek) Antioxidáns(ok)

Összetétel:

Növényi eredetű melléktermékek Gabona Zöldségek Ásványok Magok

Adatok

Kiszerelés:
1 kg
Gyártó:
Versele Laga
Gyártói Cikkszám:
461711
EAN kód:
5410340617113
Paraméterek-:
Súly: 1kgAjánlott : Tengeri malacok számáraMin.megőrzi: A tasakon jelölt ideig
Márka név:
Crispy
1 030 Ft
Irány a webshop
    Irány a webshop

    Iratkozz fel azhírlevélre

    és értesülj elsőként újdonságainkról, akcióinkról!