Chipolino Malta autóshordozó + adapter 0-13kg - Denim Caramel 2019 !! Kifutó !!

Chipolino Malta autóshordozó + adapter 0-13kg - Denim Caramel 2019 !! Kifutó !!
  • Chipolino Malta autóshordozó + adapter 0-13kg - Denim Caramel 2019 !! Kifutó !!
  • Chipolino Malta autóshordozó + adapter 0-13kg - Denim Caramel 2019 !! Kifutó !!

Chipolino Malta autóshordozó 0-13 kg

Kiknek ajánljuk?

Akiknek a megfelelő védelem mellett fontos a modern kialakítás és színhasználat. A Chipolino Malta autóshordozó tökéletesen illeszkedik a Malta babakocsihoz egy adapter segítségével.

Jellemzői:

A Chipolino is odafigyelt arra, hogy autóshordozója több szempontból is kiszolgálja tulajdonosait. Autósülésként, babahordozóként, hintaszékként és etetőszékként egyaránt funkcionál a Malta.

A biztonságra is odafigyeltek, hiszen ő is megfelel a legújabb ECE R44/04-es európai szabványnak és a baba újszülött korától 13 kg-ig használható, a baba és a szülők számára is kényelmesen!

Kiemelkedő fejvédelemmel ellátott, ami nem csak a kicsi biztonságérzetét szolgálja, de valóban nagyobb biztonságban lesz az autó hirtelen fellépő mozgása során, illetve egy esetleges ütközéskor.


Az ergonomikusan kialakított fogókar lehajtva is fixálható, 4 fokozatban állítható. A hordozókar véd a másodlagos visszacsapódás, felborulás ellen. A három ponton megerősített puha vállpánt hosszúsága állítható, a baba méretétől függően.

Kupolája több fokozatba pozicionálható és teljesen le is vehető, véd a napfénytől, széltől. Huzatának anyaga strapabíró, káros anyagoktól mentes. Szűkítőbetétje később kivehető, így a fekvő felület nagyobb lesz a baba számára, ezáltal is tovább használható.

Bekötése:

Menetiránynak ellentétesen az autó 3 pontos biztonsági övével, a gépjármű első vagy hátsó ülésére. Bekapcsolt légzsák esetén az első ülésen nem használható!

Tartozékok:

- szűkítőbetét

- kupola

Adatok

Márka :
Chipolino
Korcsoport:
Újszülött kortól
Típus:
0-13 kg gyerekülés, autós hordozó
Színvariációk:
bézs
Szállítási költség:
ingyenes
25 000 Ft
Irány a webshop
    Irány a webshop

    Iratkozz fel azhírlevélre

    és értesülj elsőként újdonságainkról, akcióinkról!