Chipolino 4 Max autósülés 0-36kg - Granite Grey 2019 !! Kifutó !!

Chipolino 4 Max autósülés 0-36kg - Granite Grey 2019 !! Kifutó !!
  • Chipolino 4 Max autósülés 0-36kg - Granite Grey 2019 !! Kifutó !!
  • Chipolino 4 Max autósülés 0-36kg - Granite Grey 2019 !! Kifutó !!

Chipolino 4 Max autósülés 0-36kg

Kinek ajánljuk?

Aki szereti a hosszú használhatóságot és az élénk, vidám mintákat. A Chipolino 4 Max újszülött kortól a 36 kg-os súlyhatár eléréséig használható, ami igazán egyedivé és hosszúvá teszi a használati idejét.

Jellemzői:

A Chipolino forradalmi újdonsága a 4 Max autósülés, ami újszülött kortól egészen a 36 kg-os súlykategória végéig használható, így kényelmes választás lesz azoknak, akik hosszú évekig szeretnék a jól megszokott kedvencüket használni.

0-36 kg közötti súlyú gyerekek számára kifejlesztett biztonsági rendszer az autós utazáshoz. 4 súlycsoporton keresztül használható: 0. 0-9 kg, I. 9-18 kg, II. 15-25 kg, III. 22-36 kg között nyújt biztonságot az autós utazások során.

Háttámlája 4 pozícióban dönthető, így a kisebb gyerekek kényelmesen aludhatnak is benne egy hosszabb utazás közben. Fejtámlája is több magasságban állítható, hogy együtt növekedhessen az ülés a felcseperedő gyermekkel.

5 pontos belső biztonsági övét puha párnákkal és ágyékvédő résszel látták el, ez által nem csak biztonságos ülést, de kényelmes utazást is nyújt. A biztonsági öv magassága állítható, hogy a hosszú évek alatt mindig megfelelő hosszúságban legyen elhelyezve.

Az autóba menetiránnyal ellentétesen is beköthető, amíg a gyermek kisebb. Oldalirányú ütközések ellen kiválóan véd, puha anyaga pedig a hosszú ücsörgést teszi kényelmessé a gyermek számára.

Extra puha szűkítőbetéttel, amely a legkisebbek számára is használhatóvá teszi az autósülést, és nagyobb korban kivehető, ha már nincsen rá szükség, ezzel nagyobb helyet teremtünk az autósülésben.

Huzata levehető és mosható, hogyha bekoszolódik egyszerűen újra tisztává varázsolhatjuk. Megfelel az ECE R44/04-es európai szabványnak.

Bekötése:

9kg-os súly alatt az autó biztonsági övével, menetiránynak ellentétes irányban, ami a legbiztonságosabb a gyermek számára.

9-18 kg-ig: menetiránynak megfelelően az autó biztonsági övével köthető be az autósülés, a gyermek pedig a belső biztonsági övvel.

15-36 kg-ig: az autó 3 pontos biztonsági övét használhatjátok már a kicsi bekötésére, ha a gyerek elég magas hozzá.

Adatok

Márka :
Chipolino
Korcsoport:
Újszülött kortól
Típus:
0-36 kg gyerekülés
Színvariációk:
szürke-sötét
Szállítási költség:
ingyenes
49 990 Ft
Irány a webshop
    Irány a webshop

    Iratkozz fel azhírlevélre

    és értesülj elsőként újdonságainkról, akcióinkról!