Chicco PhysioClean fiziológiás ampullák 2ml 20db

Chicco PhysioClean fiziológiás ampullák 2ml 20db

Amíg a gyermek nem tud magától orrot fújni, a szülőnek kell az orrtisztításról, a váladék leszívásáról gondoskodnia. Ehhez szüksége lesz fiziológiás sóoldatra és orrszívóra! A bedugult orr zavarja, meggátolhatja a szoptatást, etetést és az alvást.

JELLEMZŐK:

 • Használata újszülött kortól ajánlott
 • ÖSSZETÉTEL: Sodium Chloride 0,9g - tisztított víz 100ml-hez. tartósítószer-mentes.
 • A csomag tartalma: 10 db ampulla
 • 1 db ampulla kiszerelése: 2 ml
 • Figyelem: A termék külső használatra készült. Ne igya meg, ne fecskendezze be.

HASZNÁLAT: Vágja az egyik műanyag ampulla tetejét. Cseppentsen 2-3 cseppet a baba egyik orrába, majd egy kézi orrszívóval pumpálja ki vagy szívja le a váladékot. Majd cseppentsen a baba másik orrába a Chicco fiziológiás sóoldatból, és ugyancsak tisztítsa ki az orrjáratot.

Egyéb használat: Használható külsőleg egy vattakorongra cseppentve a szem tisztántartására, vagy légterápiás célból az orrba cseppentve.

Ha az ampulla még nem ürült ki, akkor szobahőmérsékleten, borulásmentes helyen tárolja lefedve. Lehetőleg ugyanazon nap használja fel, mint amikor az ampullát kinyitotta - higiéniai okok miatt.

Jó tanács: Naponta legalább háromszor ellenőrizze, hogy a baba tud-e tisztán elvegőt venni. Valamint minden szoptatás és elalvás előtt ellenőrizze, hogy a baba orrjárata tiszta-e!

Adatok

Márka :
Chicco
Korcsoport:
Újszülött kortól
Típus:
Orrszívó
Színvariációk:
fehér
Szállítási költség:
990 ft
1 290 Ft
Irány a webshop
  Irány a webshop

  Iratkozz fel azhírlevélre

  és értesülj elsőként újdonságainkról, akcióinkról!