Bolfo bolha és kullancsnyakörv kistestű kutya és cica 35cm

Bolfo bolha és kullancsnyakörv kistestű kutya és cica 35cm

BOLFO bolha és kullancsnyakörv kis testű kutyák és cicák részére - 35cm

A kistestű kutyák fokozott biztonságban érezhetik magukat, ha a Bayer kullancs és bolha elleni nyakörveit viselik. A parazita mentesség mellett kiemelten fontos a kutyák testi épségének védelme is. A legkisebb (35 cm hosszú) nyakörvek anyagában ugyanis könnyítési pontok vannak, melyek megakadályozzák a fennakadásos baleseteket! A Kiltix és Bolfo nyakörvek kétszeres biztonságot nyújtanak!

  • Vízálló!
  • Bolhák ellen: 4 hónapig,
  • kullancsok ellen 10 hétig hatékony!

Összetétel: 10 g nyakörv 0,94 g propoxur-t (2-Isopropoxifenil-N-metilkarbamát-ot) tartalmaz.

Méret: A nyakörv két méretben (66 cm és 35 cm), valamint négy színben (fekete, fehér, barna és színtelen) készül.

Javallat: A készítmény kutya és macska ektoparazitái által okozott fertőzések megelőzésére és megszüntetésére alkalmas. Kizárólag külsőleg használható. A nyakörv a feltétel után 24 órával fejti ki hatását. A hatékonyság szintjét és időtartamát befolyásolja az állat szőrzetének állapota és hosszúsága, az állat aktivitása, a fertőzöttség mértéke.

Adagolás, alkalmazás: Válasszuk ki az állat testsúlyának megfelelő nyakörvet, majd vegyük ki a védőcsomagolásból és tegyük a feltekert nyakörvet szabaddá. A nagyobb méretű nyakörv 10-40 ttkg közötti kutyáknak, míg a kisebb méretű 10 ttkg alatti kutyáknak és macskáknak ajánlott. Lazán helyezzük fel az állat nyakára, és a nyakörv végét dugjuk át a bújtatón. Jó felhelyezésnél a nyak bőre és a nyakörv között kétujjnyi hely marad. A Bolfo nyakörv az állatok külső élősködői ellen (bolha, kullancs, tetű) csak folyamatos viselés mellett hatékony. A készítmény hatékonyságának csökkenése úgy ellenőrizhető, hogy egy tárggyal megkaparjuk a nyakörvet. Ha kaparás helye fehér színű, akkor a nyakörv még tartalmaz hatóanyagot. Ellenkező esetben új nyakörvet szükséges felhelyezni. A nagyobb méretű nyakörv bolhák ellen 5, a kisebb 4 hónapig hatékony, míg a kullancsok elleni hatás 10 hétig tart. A nyakörv vízálló, de az állat fürdetése előtt célszerű levenni.

Mellékhatás: A nyakörv felhelyezését követő első napokban az érzékeny állatoknál bőrérzékenység, enyhe viszketés léphet fel. Ellenjavallat: Nagy felületű bőrsérülés esetén ne alkalmazzuk. Beteg, vagy lábadozó állatokon ne alkalmazzuk.

Eltarthatóság és tárolás: Az eredeti, felbontatlan csomagolásban, max. 25 C °-on a gyártástól számított 5 évig eltartható. Lejárati időn túl a készítmény nem használható fel. Gyermekek elől elzárva kell tartani. Élelmiszerektől, italoktól, valamint takarmányoktól elkülönítve tárolandó.

Csomagolás: 1 nyakörv többrétegű fóliában és papírdobozban. Munkavédelmi és környezetvédelmi rendszabályok: A nyakörv felhelyezését követően bő vízzel alaposan mossunk kezet. A bolha galandférgek közti-gazdája lehet, ezért ajánlatos egyidejűleg megfelelő galandféreg elleni kezelést is alkalmazni pl: Dronta Plus vagy Droncit tablettával. Az állatok környezetét a paraziták és fejlődési alakjaik eltávolítása céljából rendszeresen takarítsuk és fertőtlenítsük.

Egyéb előírások: Szabadon forgalmazható. Állatgyógyászati célra. Törzskönyvi szám: 249/99. FVM

Gyártó: KVP Pharma und Veterinär GmbH (Bayer AG Németország 100%-os tulajdonú leányvállalata)

AJÁNLÁS: cicák és kistestű kutyák részére egyaránt ajánljuk!

Adatok

Gyártó:
Bayer
EAN kód:
4007221028475
Méret-:
35 cm
Paraméterek-:
Vízálló
Márka név:
Bolfo
4 291 Ft
Irány a webshop
    Irány a webshop

    Iratkozz fel azhírlevélre

    és értesülj elsőként újdonságainkról, akcióinkról!