Bébé-Jou Sense Edition digitális babakád szett állvánnyal White

Bébé-Jou Sense Edition digitális babakád szett állvánnyal White

A baba fürdetése a kedvenc esti rituálék közé tartozik, melyen gyakran az egész család részt vesz. Az állványra rögzített babakád segítségével a fürdetés történhet egyenesen a gyerekszobában és a kicsit nem kell sehová sem hordani. Az állvány és a babakád így a szoba részévé válik és pozitívan befolyásolja a szobáról keltett benyomást. A Bébé-jou Sense állvány erõsíti ezt a benyomást a mûanyag és bükkfa kellemes kombinációjával. A babakád és tartozékai certifikált anyagokból készültek és színben tökéletesen kombinálhatók.

Sense Edition babakád:

Dizájn, egyszerû használat és biztonság. Kényelmes és jól kidolgozott babakád, amelyet a "Click-system" rendszerrel is felszereltek. Ezen innovatív rendszer segítségével egyszerûen és stabilan tudja a babakádat ráhelyezni az állványra. Ugyan ilyen egyszerûen le is lehet a kádat venni.

A Sense Edition babakád digitális mérõ egységgel van ellátva, amely hõmérõt és idõzítõt is tartalmaz. Beépített hõmérõje méri a víz és a helység hõmérsékletét egyaránt. Így biztosítani tudja gyermeke számára a biztonságos és kellemes vízhõmérsékletet, bárhol is zajlik a fürdetés. Az információk a digitális modulon láthatóak, mely vezeték nélküli összeköttetéssel mûködik. A vízben való mulatozás közben könnyen elfeledkezünk az idõrõl, ezért a LED modul idõzítõvel is el lett látva. Így elkerüli az érzékeny gyermek bõr kiszáradását a hosszas vízben töltött idõ következtében.

Sense állvány:

A Sense állvány lábai lakkozott bükkfából készültek, amely FSC certifikációval rendelkezik. Ennek köszönhetõen modern, meleg benyomást kelt. Természetesen praktikus részekkel is el van látva, tartozéka a törülközõ tartó, egy tágas mûanyag polc, mely elegendõ helyet biztosít a sampon, mosókendõ és fürdõhab tárolására. Így kéznél van minden, amire szüksége lehet, hogy gyermekével kiélvezze a fürdés minden pillanatát. Az innovatív rögzítési rendszer biztosítja, hogy a babakád egyszerûen fel- és leszerelhetõ. Egy kattintás, és babája zavartalanul pancsolhat.

Ha megvásárolja a Sense babakáddal együtt a vízleeresztõ csövet és pelenka tároló vödröt is, kialakíthat egy komplex rendszert gyermeke fürdetésére. Biztonságát a legjobb hírnévvel bíró tanúsítócég tesztje garantálja, a TÜV. Az állvány maximum 18 kg-ig használható.

A kád súlya: 1,56 kg. Csomagolás méretei: 80 x 42 x 31 cm. anyag: PP.,Tápegység: 2x AA elem (a tápegység részei)

Az állvány nettó súlya: 3,25 kg, csomagolással: 3,65 Kg. Méretek: használatra készen: 60,2x49,8x83,4 cm. Csomagolás méretei: 55,8x36x18,3cm

Adatok

Márka :
Bebe-Jou
Szállítási költség:
490 Ft
Szállítói Cikkszám:
B420401
EAN:
8714929202019
45 800 Ft
Irány a webshop
  • Készlet: raktáron

  • Szállítási költség: 490 Ft

  • Szállítási idő: max 3 nap

Irány a webshop

Iratkozz fel azhírlevélre

és értesülj elsőként újdonságainkról, akcióinkról!