Bébé-Jou digitális babakád Sense Edition Griffin Grey

Bébé-Jou digitális babakád Sense Edition Griffin Grey

Dizájn, egyszerû használat és biztonság. Kényelmes és jól kidolgozott babakéd, amelyet a "Click-system" rendszerrel is felszereltek. Ezen innovatív rendszer segítségével egyszerûen és stabilan tudja a babakádat ráhelyezni az állványra. Ugyan ilyen egyszerûen le is lehet a kádat venni.

A Sense Edition babakád digitális mérõ egységgel van ellátva, amely hõmérõt és idõzítõt is tartalmaz. Beépített hõmérõje méri a víz és a helység hõmérsékletét egyaránt. Így biztosítani tudja gyermeke számára a biztonságos és kellemes vízhõmérsékletet, bárhol is zajlik a fürdetés. Az információk a digitális modulon láthatóak, mely vezetéknélküli összeköttetéssel mûködik. A vízben való mulatozás közben könnyen elfeledkezünk az idõrõl, ezért a LED modul idõzítõvel is el lett látva. Így elkerüli az érzékeny gyermek bõr kiszáradását a hosszas vízben töltött idõ következtében.

Ha megvásárolja a Sense babakáddal együtt a vízleeresztõ csövet és pelenka tároló vödröt is, kialakíthat egy komplex rendszert gyermeke fürdetésére. Biztonságát a legjobb hírnévvel bíró tanúsítócég tesztje garantálja, a TÜV.

Súly: 1,56 kg. Csomagolás méretei: 80 x 42 x 31 cm. anyag: PP.

Tápegység: 2x AA elem (a tápegység részei)

Adatok

Márka :
Bebe-Jou
Szállítási költség:
990 Ft
Színvariációk:
szürke
Szállítói Cikkszám:
B4202058
EAN:
8714929202583
-6%
21 900 Ft20 800 Ft
Irány a webshop
  • Készlet: raktáron

  • Szállítási költség: 990 Ft

  • Szállítási idő: max 3 nap

Irány a webshop

Iratkozz fel azhírlevélre

és értesülj elsőként újdonságainkról, akcióinkról!