Bébé-jou Click Breeze Green termo babakád

Bébé-jou Click Breeze Green termo babakád

Egyedi Bébé-Jou termo babakád beépített vízhõmérõvel szappan- és samponadagolóval. A kényelmes és gondosan megtervezett Bébé-jou termo babakád az innovatív Click rendszerrel készült a még nagyobb biztonság és kényelem érdekében a fürdés során. Mindössze 2 kattintás és a kád egyszerûen és biztonságosan felhelyezhetõ a kádállványra. Ugyanilyen egyszerûen, 1 kattintással le is vehetõ az állványról.

BIZTONSÁGOS FÜRDETÉS

A Bébé-Jou célja egy biztonságos termék megalkotása olyan mindennapi pillanatokhoz, amelyeket a szülõk és a gyermek egyaránt élveznek. Legyen az egy esti fürdetés vagy a bili használat tanulásának elsõ pillanatai, pontosan az ilyen hétköznapi pillanatok teszik a napot különlegessé! Ezért alkottuk meg a kényelmes, tanúsítvánnyal rendelkezõ termo babakádat, amely rengeteg szép színben és dizájnban kapható. A luxus kivitelezésû Bébé-Jou termo babakád funkcionalitásával és stílusával tûnik ki.

Egyetlen pillantással leolvashatja a pontos vízhõmérsékletet és fokról-fokra folyamatosan figyelheti a víz hõmérsékletének változását. A termo babakád beépített szappan- és sampon adagolóval rendelkezik. Így minden a keze ügyében lesz, fürdetés közben nem kell keresgélnie a szükséges dolgokat. Ezáltal soha nem fog megtörténni, hogy gyermekét felügyelet nélkül a kádban kéne hagynia, ami a sérülések gyakori oka. A termo babakád 2 kattintással könnyen és biztonságosan felhelyezhetõ a kompatibilis állványra. A beépített vízelvezetõ rendszer segítségével könnyen kiürítheti. Hollandiában gyártották.

MINDEN ELÉRHETÕ TÁVOLSÁGBAN

  • A termo babakádat tartozéka a beépített szappan- és samponadagoló.
  • Vízhõmérséklet ellenõrzés, mindig tökéletes hõmérséklet: a beépített vízhõmérõ segítségével folyamatosan ellenõrizeti a víz hõmérsékletét.

PRAKTIKUSSÁG

Nincs többé nedves padló! A speciális, beépített vízelvezetõ rendszernek és vízleeresztõ csõnek köszönhetõen a termo babakádból egyszerûen és biztonságosan kiengedetõ a víz. A vízelvezetõ nyílás a beépített vízhõmérõ alatt található.

ERGONÓMIA

A termo babakád alja ergonomikus kialakítású, csúszásmentes szélekkel ellátva, ami biztonságos ülést biztosít. A kád szélei lekerekítettek, így támaszkodatunk is a kádra.

BIZTONSÁG

A Bébé-Jou kád és állvány kombinációjával a fürdetés egyszerûbb és kényelmesebb. Biztonságos csatlakozás a Bébé-Jou kádállványhoz a Click-rendszer segítségével. A termo babakádat elhelyezheti akár az asztalon is, mivel a lábai csúszásmentes réteggel bevontak. Könnyen tisztán tartható. A kádállvány használatakor a babakádat a vízleeresztõ csõ segítségével kiürítheti. A vízleeresztõ csõ a termo babakád tartozéka. A vízelvezetõ nyílás a beépített vízhõmérõ alatt található. Az állványok megfelelnek az összes biztonsági elõírásnak. Ezt a TÜV tanúsítvány is megerõsíti.

Súly: 1,88 kg.

Méret: 83,5×40×32 cm.

Adatok

Márka :
Bebe-Jou
Szállítási költség:
990 Ft
Színvariációk:
zöld
Szállítói Cikkszám:
B426030
EAN:
8714929003289
14 990 Ft
Irány a webshop
  • Készlet: raktáron

  • Szállítási költség: 990 Ft

  • Szállítási idő: max 3 nap

Irány a webshop

Iratkozz fel azhírlevélre

és értesülj elsőként újdonságainkról, akcióinkról!